Login
Register
startmenuen

Tøj til kvinder

 Undgå tæt klæbende tøj lavet af en blød klud. Dette distribuerer kun unødvendige folder, der vil fremhæve figurens form. Det er bedst at give præference for tøj, der sidder i en vævsfigur, der holder figuren godt.

 Hvis du har brug for et beklædningsbælte, foretrækker smalle stropper snarere end brede.
 Undertøj, trøjer, bluser, T-shirts

Nogle gange spørge: at give op til skjorter og t-shirts med tynde stropper, er det bedre at vælge korte ærmer, de vil aflede opmærksomheden fra brystet. Og hvorfor skal du aflede opmærksomheden fra det, der er dekoreret med en kvindelig figur? Problemet er ikke i åbenheden af ​​kroppens overdel, men i det faktum, at strimlerne visuelt forkorter figuren. Men hvis en kjole eller en sarafanlængde i gulvet, så kan dette outfit bæres af damer med hver makeup.

Trøjer og trøjer er for det meste V-formede halser. Dette vil bidrage til at udvide nakke og visuelt reducere brystets volumen. Det ligner et godt sæt T-shirt med vest eller trøje med dyb v-hals. Den dybe hals fungerer lige så godt.

Genindlæs ikke blusen eller blusen i din nederdel og bukser. Brændstof, skilt tallet nederst og øverst, og det er ubrugeligt for storslåede mængder. Foretrækker at passe tøj. Disse bluser vil gøre et let fokus på taljen og ikke på lårene. Efterhånden gør vægten på lårene billedet mere besværligt og tungt.

Glat bluse giver dig ekstra lydstyrke for at undgå dette, lad 1-2 knapper stå ubundtede.

yderligere