Login
Register
startmenuen

For at forhindre eller stoppe efterslæbningen af ​​skoleplanen

En af de vigtigste argumenter til fordel for vejledning er, at en individuel tilgang til et barn i skolen er en praktisk umulig opgave. Hvis undervisningsmetoderne ikke svarer til hastigheden ved at lære barnets materiale, hvis læsnings- og skrivefærdighederne udvikler sig for langsomt, er det derfor ikke sandsynligt, at skolen kan hjælpe med sådanne problemer.
I nogle tilfælde, med et særligt komplekst program, kan selv de mest dygtige børn begynde at falde bagud. Et hul i viden fører til et andet hul, og et sådant voksende problem bliver som en snebold og kan på et tidspunkt blive katastrofalt, især hvis det sker i en grundskole.

Lagging fører også til en hel galakse af psykologiske problemer i form af apati, ligegyldighed, dårlig opførsel og vrede. Et yderligere problem er, at i vestlige skoler, for eksempel med dårlig ydeevne, kommer et barn ind i en gruppe ("sæt") af børn med samme lave niveau af akademisk præstation og manglende interesse for at lære, hvilket skaber en slags ondskabsfuld cirkel.

yderligere