Login
Register
startmenuen

Når du køber, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​produktet

Før du går til et køb, skal du tænke på det tilfælde, hvor du havde brug for denne jakke? Til hverdagsbrug eller for at "gå ud"? Til rekreation og sport eller for at gå med familie? Sæsonen betyder noget. Vinterjakken bliver syet helt af andre materialer end forårsbryderen. Sortimentet af stilarter, stilretninger og farver garanterer dig et vellykket søgeresultat. I butikkerne vil du se fra sport, trendy og lyse windbreakere til klassiske varme jakker af tweed og uld.

 Kontroller omhyggeligt alle sømme, lommer, foring. Intet sted skal ses udragende tråde, divergerende sømme osv. forglemmelser. Læs oplysningerne om pleje af ting, som er angivet af producenten. Spørg hvordan man skal vaske og jæne jakken korrekt, om det er muligt at tage det til rensning. Få om nødvendigt råd fra sælgeren.

Sørg for at prøve på ting, før du køber, se, at det er godt for dig at "satte sig". Ærmer skal ikke være for lange eller korte. Skuldre og ryg af jakken skal være på plads. Luk jakken til alle låse og knapper. Intet bør stoppe dig fra at flytte og trække materialet.

yderligere