Login
Register
startmenuen

Hovedpakning brændte symptomer

Hovedforseglingen er tætningen mellem motorblokken og hovedet. Det er ikke underlagt regelmæssig vedligeholdelse, så det bør kun udskiftes, når det er nødvendigt.

I praksis er den eneste tid til at erstatte den at udvikle lækager, der gør det muligt for motorens kølevæske at penetrere internt eller eksternt, hvor det skal være synligt. Interne lækager tillader kølevæsken at blive brændt i forbrændingskamrene.

En "hoved" hovedtætning kan forårsage en række forskellige symptomer: motoroliekøler, motorantænding eller motorlækage, lavt kølevæske, en motor, der kører ved højere temperatur højt over eller overophedning og damp, der fremkommer som hvid røg kommer ud af udstødningsgassen.

Det er let at falde i fejl, når man forsøger at diagnosticere en "forsvundet" hovedforsegling. Symptomerne varierer ofte meget, afhængigt af hvordan pakningen overgiver dig. For at gøre diagnosen muligvis mere forvirret kan andre ting forårsage de samme symptomer som en "gået" hovedpakning.

For eksempel kan en smal radiator forårsage overophedning af motoren, ligesom en hovedforsegling. Jo længere vi kører bil, desto mere kan det overophedes. Sugepakningerne gør ofte kølevæsken gå ind i olien, hvilket ofte forveksles som et problem med hovedpakningerne.

Hvert af disse symptomer kan foreslå et problem med hovedpakningen, men det kan også have en anden forklaring. Diagnostisering af problemet kræver derfor erfaring og en logisk tilgang. På grund af vanskeligheden ved at diagnosticere og reparere en hovedforsegling, kan vi blive fristet til at give slip på det. Dette er en stor fejltagelse.

Faktisk vil der være mange flere skader, afhængigt af typen af ​​fiasko. Hvis kølemiddel kommer ind i udstødningsgassen gennem forbrændingskammeret, bliver katalysatoren ofte beskadiget. Kølevæske i motorolie kan ødelægge motoren ved at afbryde smøremålet. Forbrændingsgasser, der ender i kølemidlet, resulterer normalt i konstant overophedning og mere skade: For korrosion kan du i virkeligheden nemt ødelægge radiatoren, varmekernen og andre dyre komponenter.

Mere i denne kategori: « Modetrends fra 2017

yderligere