Login
Register
startmenuen

Forskellen med konventionelle klimaanlæg

Sådan betjenes et klimaanlæg

Når man starter et klimaanlæg med en invertermekanisme, når den effekt, den arbejder på, når den maksimale grad, indtil den ønskede temperatur er nået. Når dette er opnået, informerer en intern termostat automatisk enhedens variable ydelseskompressor, hvilket reducerer driftshastigheden uden at stoppe den.
Med andre ord stopper udendørsenheden ikke helt, men justerer dens drift i overensstemmelse med rumtemperaturforholdene, og arbejder kontinuerligt til minimumsniveauet for at opretholde den allerede opnåede temperatur. Som et resultat af denne operation sparer den elektriciteten forbruges af klimaanlægget, men leverer den højest mulige udgang.


Den største forskel i klimaanlæg med konventionel inverterteknologi er, at de konventionelle, når de når den ønskede indstillede temperatur, ikke reducerer deres driftshastighed, men afslutter driften af ​​udendørsenheden. Når rumtemperaturen ændres i et vist omfang, begynder den at fungere igen. Resultatet af denne operation er stigningen i elektricitet på grund af kontinuerlig genstart, såvel som vedligeholdelse af konstant temperatur i rummet.

Vi vil gerne gøre en præcisering af enhedernes energiklasse i forskellene mellem disse to typer. Som det er velkendt defineres enhedens energiklasse i klæbemærkningen, som er placeret på et indlysende punkt og er kendetegnet ved indikationerne (A +++, A ++, A +, A, B, C, D, E). Måling af energiklassen af ​​disse to typer (inverter og konventionel) er imidlertid blevet udført på en helt anden måde. Således kan et konventionelt klimaanlæg defineres som energiklasse A, men målemetoden er helt anderledes, og sammenlignet med metoden, hvor en inverter blev målt, ville det bedst kunne klassificeres som klasse D. Som du kan se, er forskellen gammel nok.
Fordelene ved air condition inverters

Som vi nævnt ovenfor, er de vigtigste fordele ved air condition inverters at forbedre ydeevnen og reducere strømforbruget. Især estimeres elbesparelser fra 20% til 50% i forhold til konventionelle, afhængigt af model og energiklasse for hver enhed. Bortset fra omkostningerne har disse klimaanlæg mulighed for at nå de ønskede setpunktniveauer på en meget kortere periode, hvilket reducerer støj betydeligt under deres drift siden de fleste timer.

Mere i denne kategori: « Hovedpakning brændte symptomer

yderligere