Login
Register
startmenuen

Det er gode tider for mode. Så hvorfor ikke var tøjet mere interessant i Paris Fashion Week?

PARIS - Det er gode tider for mode. Men ikke så kreativ tider for tøj.

Kulturelt har vi aldrig været mere fascineret af den stil, æstetik, personligheder og glamour, at industrien producerer og tiltrækker. Fra en besættelse med hip-hop power chic af Fox succesfulde drama "Empire" til Twitter storm udløst af en præsident udveksle hans konservative navyblåt for en khaki sommer-vægt én, har mode afgjort ind i vores bevidsthed som både underholdning og social barometer.

(Hvordan "Empire" kortlægger stigning af hip-hop gennem mode)

Kanye West kan ikke få nok af det. Paramount Pictures kunne ikke modstå at bruge Valentino landingsbanen for en markedsføringstilladelse stunt for at annoncere den kommende "Zoolander 2" Internettet gik ind i en tizzy når en Oscar kjole fra Calvin Klein blev klemt fra et hotelværelse. Og horder af folk er summende om $ 10.000 Apple ur.

(Hvad Kanye får ret om mode og hvad han får forkert)

Fra et forretningsmæssigt synspunkt, er fyrene shopping - lapning op sportstøj og inventar og næring en mindre gyldne æra af herretøj. Og middelklasse amerikanere, perusing mode hovedstæder i Europa med deres hårdt tjente dollars i hånden, står nu en kæmpe chance mod en nylig svækket euro. Nu er det tid til at opfylde disse længsler for luksusvarer.

yderligere