Login
Register
startmenuen

Rafael Nadal slår Bernard Tomic i tre sæt på Stuttgart Open, opstiller Gael Monfils semifinalen

Top frø Rafael Nadal og Gael Monfils begge kæmpede på deres mindst foretrukne overflade før der fastlægges en semifinalen ved den første udgave af Stuttgart Open skal spilles på græs.

Den tidligere juli ler-domstol turnering er nu en del af den tre uger forud for Wimbledon efter at være blevet kontaktet tre år siden at overveje at gøre ændringen af ​​overfladevand og dato.

Nadal havde brug næsten to og en halv time til at besejre femte frø Bernard Tomic 6-4, 6-7 (8/6), 6-3, slå den australske for tredje gang, da de spillede på græs for første gang.

Spanieren har taget seks sæt og næsten fem timer på retten til at vinde to kampe, som han kæmper for at gøre overgangen af ​​overflader.

Han kunne have været en vinder i lige sæt efter at gå op en pause i det andet sæt og igen holde en 4-2 bly i tiebreaker sidst vundet af Tomic, der reddede en Nadal matchbold med et es.

Nadal flyttede igennem til sejr, men kun efter at have gemt to break points i den syvende spil i tredje sæt og kommer igennem på sin anden matchbold et spil senere.

På trods af hans seje træk, Nadal er fortrolig med hans spil foran Wimbledon og efter en dårlig ler sæson, hvor han blev afsat som French Open mester.

"Jeg føler stærkt, og jeg er motiveret, jeg håber at have en god anden halvdel af sæsonen. Jeg spillede godt i dag. Det var et godt match for mig," sagde Nadal.

"Jeg havde en stor første sæt og i det andet, han spillede godt. Mit spil var på et godt niveau, jeg er tilfreds med, hvordan jeg håndterede tingene. Det var en meget positiv gevinst, en god en til mig."

Monfils fyret 17 esser i en 7-5, 3-6, 6-3 kvartfinale sejr over Philipp Kohlschreiber.

"Gael er en hård modstander," sagde Nadal. »Hvis du ikke spiller dit bedste, du ikke kommer til at vinde. Jeg garanterer jeg vil kæmpe for at være i finalen."

yderligere