Login
Register
startmenuen

Laminatgulv vs trægulve - Attraktiv og holdbar; Hurtig og nem at installere

Fordele ved en Lamineret Floor
Altid populære hårdttræ gulvbelægning har en konkurrent; laminatgulv har greb opmærksomhed husejere af flere grunde. Udseende, holdbarhed, nem vedligeholdelse, og omkostninger er alle meget overbevisende faktorer for boligejere overvejer en installation laminatgulv:
Udseende - ligesom hårdttræ gulv muligheder, lamineret træ gulv er tilgængelig i en bred vifte af simulerede træsorter og farver. Ny teknologi gør det muligt for lamineret trægulve, rivaler eller overstiger virkelige hårdttræ i tiltrækningskraft.
Holdbarhed - laminat hårdttræ gulv er fremstillet i en proces med melaminharpikser og aluminiumoxid; bundet med og ekstremt pres høj varme. Denne proces resulterer i en færdig overflade, som er meget hårdere og holdbare end faktiske træ. Laminerede gulvbelægninger er meget modstandsdygtige over for fugt, farvning og fading. Mange producenter tilbyder 10 til 25 års garanti.
Nem Vedligeholdelse - omsorgen for laminatgulve er så let som tørt opsamlingsoverførslen eller aftørring med en fugtig klud.
Omkostninger - lamineret hårdttræ gulv omkostninger spænder fra omkring $ 7 til $ 11 per kvadratfod, installeret. En grundlæggende hårdttræ gulv kører omkring $ 10 til $ 13 pr kvadratfod; mere for eksotiske valg og stilarter.

yderligere