Login
Register
startmenuen

Hvad er Search Engine Optimization (SEO)?

Søgemaskineoptimering er et markedsførings disciplin med fokus på voksende synlighed i organiske søgemaskinens resultater (betalt ikke). SEO omfatter både de tekniske og kreative elementer, der kræves for at forbedre rankings, drive trafik, og øge bevidstheden i søgemaskinerne. Der er mange aspekter til SEO, fra ordene på din side til den måde, andre websteder linker til dig på nettet. Sommetider SEO er simpelthen et spørgsmål om at sikre dit websted er opbygget på en måde, søgemaskinerne forstår.

SEO handler ikke kun om at bygge søgemaskine-venlige hjemmesider. Det handler om at gøre dit websted bedre for mennesker også. Hos Moz vi mener, at disse principper går hånd i hånd.

Denne vejledning er udviklet til at beskrive alle områder af SEO-fra at finde de vilkår og sætninger (søgeord), der genererer trafik til dit website, du gør dit websted venlig til søgemaskiner, at bygge links og markedsføring af unik værdi af dit websted. Hvis du er forvirret over det her, er du ikke alene, og vi er her for at hjælpe.
Hvorfor min hjemmeside har brug for SEO?

De fleste af web trafik er drevet af de store kommercielle søgemaskiner, Google, Bing og Yahoo !. Selvom sociale medier og andre former for trafik kan generere besøg på din hjemmeside, søgemaskiner er den primære metode til navigation for de fleste internetbrugere. Dette gælder, uanset dit websted indeholder indhold, tjenester, produkter, information, eller bare om noget andet.

Søgemaskiner er unikke i, at de giver målrettet trafik-mennesker på udkig efter det, du tilbyder. Søgemaskiner er de vejbaner, der gør dette til at ske. Hvis søgemaskinerne ikke kan finde dit websted eller tilføje dit indhold til deres databaser, du går glip af utrolige muligheder for at drive trafik til dit websted.

Søgeforespørgsler-ordene, som brugerne skriver i søgefeltet-carry ekstraordinær værdi. Erfaringen har vist, at søgemaskine trafik kan gøre (eller pause) en organisations succes. Målrettet trafik til et websted kan give omtale, omsætning, og eksponering som ingen anden kanal for markedsføring. Investering i SEO kan have en ekstraordinær forrentning i forhold til andre former for markedsføring og promotion.

Hvorfor kan søgemaskinerne finde ud mit websted uden SEO?

Søgemaskiner er smart, men de har stadig brug for hjælp. De store motorer er altid arbejder på at forbedre deres teknologi til at gennemsøge internettet mere dybt og vende tilbage bedre resultater til brugerne. Der er dog en grænse for, hvor søgemaskiner kan fungere. Mens højre SEO kan netto du tusindvis af besøgende og øget opmærksomhed, kan de forkerte bevægelser skjule eller begrave dit websted dybt i søgeresultaterne, hvor sigtbarheden er minimal.

Ud over at gøre indhold tilgængeligt for søgemaskiner, SEO hjælper også øge placeringer, så indholdet vil blive placeret, hvor søgende vil lettere finde det. Internettet bliver mere og mere konkurrencepræget, og de virksomheder, der udfører SEO vil have en bestemt fordel i besøgende og kunder.

yderligere