Login
Register
startmenuen

Sådan gendannes din bils Forlygter

Biler bliver gammel, og hvis du er en del af det store flertal af amerikanerne, der ejer et sæt hjul mindst 11 år, vi er ret sikker på de forreste forlygter kunne bruge en makeover. Rene forlygter ikke kun gøre din bil ligne nyt, men de giver mulighed for sikker og uhindret rejse med klart lysende vejen forude.

Haze, tåge, smøre, uanset hvad du vil kalde det, er der nemme måder at slippe af med at plast oxidation, der fogs op bilens forlygter efter år og miles af kørsel.

Der er mange forlygte restaurering kits til rådighed til salg auto dele og byggemarkeder. Til denne historie, vi testede to forskellige sæt: en $ 25 kit fra Mequiar s og en, der koster $ 10 fra Turtle Wax. Begge kits kommer med en rengøring-afklaring sammensatte, vådslibning puder og et beskyttelsesmiddel sealer løsning. Hvad får du for $ 15 mere? Den mere avancerede Meguiar kit giver en ren mikrofiber detaljer klud, et ergonomisk håndgreb til vådslibning puder og en polering polering bold, der monteres på en boremaskine. Den billigere Turtle Wax kit kom med to løsninger og en nummereret sæt slibning puder.

Hvad du har brug for:

yderligere