Login
Register
startmenuen

Alarmer - en god investering

Du har lavet en stor investering i din bil ... gør det ikke mening at lave en lille investering for at beskytte, at større en?

Den gode nyhed er, at auto tyveri har været faldende i en årrække. Bedre teknologi til at holde tyvene ude af bilerne, har veluddannede retshåndhævelse og effektive auto alarmer alle bidraget til nedgangen.

Den dårlige nyhed er, at i 2011 var der 712,816 biler stjålet og afkastet sats for stjal biler var 11,8% (inklusive biler med sporing / nyttiggørelse systemer). Dette betyder at hvis din bil bliver stjålet, er der en 90% chance for du målspark tilbage. Og der er ingen tvivl om, at hvis din bil bliver stjålet, DU VIL DET TILBAGE!

Auto Alarm - den mest fornuftige at gøre

Bestemt den mest fornuftige tyverisikring tip, forsikringsselskaber tilbyder, er at låse din bil, hver gang du forlader det (selv for de 30 anden kørsel i 7-11). Den anden mest anbefalede tip er at installere en auto alarm.

Ja, de er populære, pålidelige og forholdsvis billig (sammenlignet med den PITA koster pådrage når der har din bil stjålet), men der er en hel del af dem.

Så hvordan kan du finde ud af de bedste kilder til ærlige oplysninger for at gøre det bedste auto alarm valg til din bil?
Auto Alarm - Tre Tips til Picking den bedste

Her er tre tips til at vælge den bedste auto alarmsystem til dig.

Prøv først den gennemgang site TopTenReviews.com for Auto Alarm Systems hjemmeside. Dette site har været en pålidelig kilde til sammenlignelige oplysninger om næsten alt i mange år. Oplysningerne er meget omfattende og de vurderinger er klar og saglig. Et godt sted at starte.

For det andet, når du har forsket i forskellige systemer og indsnævret dem ned til et par stykker, gå besøge nogle auto fora og søge efter diskussioner (kaldet tråde) på disse fora til at læse, hvad folk har at sige om deres erfaringer.

Tredje (og ja det er lidt af en prop) give mig et opkald og hente min hjerne. Jeg har installeret hundredvis af auto alarmsystemer. Fejlfinding, installation, reparation, eksperimenter ..I've gjort et stort arbejde med auto alarmsystemer. Jeg ved ganske lidt om de forskellige systemer og kan besvare dine spørgsmål (ingen sælgende, jeg sværger) for at hjælpe dig med at træffe det bedste valg.

Du behøver ikke at tænde for søgningen efter en auto alarmsystem i en måned lang projekt (de fleste af systemerne er meget, meget god og gøre, hvad de er lavet til meget godt). Det generelt er et spørgsmål om funktioner og pris.

yderligere