Login
Register
startmenuen

5 tips til at købe en kvalitet Sweater

Vejret er koldt og feriesæsonen nærmer sig hastigt.

Jeg personligt elsker denne tid af året.

Ikke kun for alle de sæsonbestemte aktiviteter foregår, men også for det faktum, at jeg kommer til at bære en af ​​mine foretrukne lagdeling indstillinger ... ..den trøje!

Faktisk har jeg en samling af omkring et dusin af høj kvalitet trøjer, der holder mig varm, arbejde med resten af ​​tøjet i min garderobe, og ser godt ud på mig (i hvert fald det er, hvad min kone siger!).

1) Sweater Materiale

Sandsynligvis den mest vigtige ting at kigge efter, når de køber en trøje er det materiale, den er lavet af.

Dette gælder især givet trøjer er normalt lavet for at hjælpe med at beskytte dig mod barske forhold og koldt klima. Materialet virkelig spille en rolle i det niveau af varme det vil give dig.

Her er de forskellige typer af materiale din trøje skal lavet med, og dem personligt anbefalet af mig:

Uld Trøjer

Uld er det bedste materiale til rådighed for at give varme. Nøglen til dets evne til at holde på varmen er baseret på dens isolerende plan. Uld kommer fra får og har været brugt i århundreder til at skabe tøj specielt til varme.

I betragtning af de forskellige kvaliteter af uld, anbefaler jeg altid at gå med det højeste du har råd (merino uld er en stor indikator for kvalitet). Uld kan være dyr, men den luksuriøse fornemmelse er second to none i forhold til dem, der er fremstillet af lavere kvalitet (defineret som genanvendt uld, der bruger en kortere fiber).

2) Sweater Størrelse

Hvor-trøje-bør-fitThe størrelsen på din trøje vil i høj grad diktere, hvordan det vil se på dig. Det er derfor, det er vigtigt at få ret.

Når du søger efter trøjer, er det vigtigt at få målinger gjort svarende til, hvordan du ville gøre for en kjole skjorte. Som minimum sikre, at du måles til:

    Sweater Bryst Størrelse - Trøjen skal kramme din krop, men ikke begrænse dig på nogen måde. Det skal se lidt monteret men aldrig trumf komfort.
    
Samlet Sweater længde - Har nogen foranstaltning fra bagsiden af ​​din krave til din talje til at få en præcis dimensionering af hvor længe sweater skal passe dig.
    
Sweater Ærmelængde - Dette er normalt målt fra skulderen klinge helt op til dit håndled ben, eller toppen af ​​dine skuldre til dit håndled knogle.

3) Sweater Styles

Som tidligere nævnt, er der mange sorter til rådighed for mænd. Hver stil har sin plads med nogle arbejder bedre i bestemte miljøer i forhold til andre.

4) Sweater Farve & PatternsBlue Aran Sweater

Farver tilføje nogle liv til din trøje og lad din personlighed til at skinne igennem. Jeg er en stor tilhænger at en mand skulle holde sig til de fundamentale farver første gang inden forgrening til de mere levende nuancer.

Med det sagt, vil jeg anbefale følgende farver:

    Blå    Grøn    Havregrød    Brun    Grå    Whites


5) Sweater Pris

Bemærk, at jeg forlod prisen på trøje til sidst?

Min begrundelse er, at så mange af os se til prisen som # 1 faktor i at købe tøj - det er en fejl.

I stedet ser på, hvor godt det måler op ved hjælp af de ovennævnte faktorer - Materiale, Fit, stil og farve / mønster.

Hvis trøje gør du føler stor, og du ser frem til at bære det (vs det bare sidder på hylden), det er de typer af trøjer du ønsker et skab fuld af.

En trøje du bruger $ 50 på, og slid én gang, og derefter aldrig bære igen koster $ 50 per slid og var spild af penge.

yderligere