Login
Register
startmenuen

Hvordan man vælger et klimaanlæg

Picking den rigtige air conditioner til dit hjem meget vigtigt. Klimaanlægget du vælger, kan enten være en effektiv køleløsning, eller en bekostelig lektion i, hvad man ikke skal gøre.

Der er flere faktorer, du skal overveje, når du vælger et klimaanlæg til dit hjem. Mens ikke to huse er ens, vil nogle muligheder generelt være mere velegnet til australske hjem.

1. Energieffektivitet
Med elpriser konstant stigende, driftsomkostninger er vigtigere nu end nogensinde før - og klimaanlæg kan være ganske energi-sultne. På grund af dette, i disse dage energieffektivitet er en big deal for moderne klimaanlæg FTXN60L / RXN60L Daikin. Dette er især tilfældet for dem, der har inverter-teknologi, som kan give en reduktion på næsten 30% på energiforbruget i forhold til ældre klimaanlæg teknologier.

Den aktuelle efterspørgsel efter energieffektive klimaanlæg har set de fleste af de store producenter udvikler in-house teknologier, der fører til yderligere besparelser. Nogle, for eksempel, vil reducere strømforbruget ved kontrol af, om rummet er i brug, og justere udgangseffekten i overensstemmelse hermed. Denne fremgangsmåde giver mulighed for betydelige besparelser.

Selvfølgelig, hvis du har dem, solpaneler er en fantastisk måde at holde dine elregninger ned og reducere dit forbrug, når du bruger et klimaanlæg.
2. Sundhed funktioner

Det er også vigtigt, når du vælger et klimaanlæg til at overveje funktioner, der vil forbedre luftkvaliteten i dit hjem. Traditionelt har klimaanlæg featured en grundlæggende mesh-filter, der opsamler partikler og støv, men nogle moderne systemer omfatter indbyggede ionisers, UV luftfiltrering systemer og antivirale og antioxidant filtre. Mens disse systemer ikke bør helt afhang at regulere kvaliteten af ​​luften i dit hjem, kan de helt sikkert hjælpe.

Du bør også kigge efter et klimaanlæg, der bevarer fugten i rummets luft. Dette reducerer almindelige klager forbundet med air condition som tør hud, halsen og øjne, og er især en fordel, hvis du har planer om at sove med klimaanlægget på.

 
3. Værelse design

Du er nødt til at købe den rigtige kapacitet klimaanlægget, der passer til dit værelse størrelse. Dette vil sikre, at det fungerer så effektivt som muligt, og at du ikke understrege klimaanlægget eller spilde energi.

Inden turen går til butikkerne for at hente et klimaanlæg til at installere i dit hjem, bør du måle længde, bredde og højde af rum eller område, at klimaanlægget er beregnet til. Disse målinger er afgørende for en nøjagtig beregning af den nødvendige kapacitet (generelt målt i kilowatt).

For at hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse klimaanlægget, kan du besøge en af ​​en håndfuld nyttige web regnemaskiner for en indikation af, hvad du har brug for det område, du ønsker at køle. Den australske Institute of Refrigeration, Aircondition og Varme (AIRAH), for eksempel, har en meget omfattende lommeregner på deres FairAir site.

 
4. Driftstemperaturinterval

Det er vigtigt, at klimaanlægget du køber, er designet til at modstå Australiens barske klima- og ekstreme temperaturer. Nogle varmelegemer arbejder nu i temperaturer helt ned til -15 grader, og køling er mulig, selv når udetemperaturen er en brændende 46 grader! Mens de fleste mærker og modeller vil fungere i de fleste tænkelige omstændigheder, hvis du oplever ekstreme vejrforhold, hvor du bor, vil det ikke skade at kontrollere, hvad den nominelle driftsområde er.

 
5. Fugt

De fleste af os lever i en rimelig fugtigt klima, som desværre betyder, at vores klimaanlæg nødt til at arbejde hårdere og som et resultat, forbruge mere elektricitet. Det betyder også, at visse typer af klimaanlæg er reelt ubrugelige, især i tropiske områder omkring den nordlige del af Australien. Fordampningsemissioner kølere, i særdeleshed, er meningsløst i mere fugtige klimaer på grund af den måde, de arbejder.

I de tropiske nordlige områder af Australien, højere luftfugtighed faktisk forårsage fugt til at danne i din klimaanlæg. Hvis du har en air condition enhed i et område med høj luftfugtighed, sørg for at det ikke er placeret ved siden af ​​et køkken eller vaskeri hvor du sandsynligvis til at skabe mere fugt, og undgå at åbne døre og vinduer, når klimaanlægget kører.

 
6. Pålidelighed

Pålidelighed er en vigtig overvejelse, når de vælger et klimaanlæg. Som med de fleste dyre apparater, det betaler sig at holde fast i et veletableret brand, og til at lede efter lange garantiperioder og virksomheder, der har et ry for god service efter salg.

 
7. Design

Glem ikke, at din klimaanlægget vil tage en betydelig mængde plads på din væg. Det lyder måske overfladisk, men det er vigtigt at overveje, hvordan enheden vil se ud i dit hjem. Et klimaanlæg er lige så meget et møbel som en ovn eller et køleskab er!

 
8. Installation begrænsninger - lejlighed installationer

Når du installerer en air condition i en lejlighed, er der flere problemer, der kan opstå. Især kan deles mure og små altaner alvorligt begrænse antallet af steder, du kan indskrive den udendørs enhed.

Ligeledes når man overvejer, hvor at installere din klimaanlægget du bør tage hensyn til, hvor højt enheden kunne være. Hvis du vil installere en enhed inden for et par meter af dine naboer døre eller vinduer, bør du tjekke med din lokale råd om, hvad støjforureningen forordninger er i dit område, og hvad de bedømt støj (dB) niveauer er på systemet du ønsker at købe.

Hvis du bor i en lejlighed eller en lejlighed, bør du søge godkendelse fra juridisk, før du installerer noget. Ligeledes bør alle installationer og reparationer udføres af en autoriseret tekniker.

yderligere