Login
Register
startmenuen

Snowy Lande bør du besøge I Winter

Når de fleste af os tænker på en ferie, vi forestiller solrige strande og sommer getaways. Men der er så mange store vinter undere derude at vi ikke kunne hjælpe, men dele nogle med dig. Disse er nogle af de bedste vinter ferie destinationer rundt om i verden. Så i år, i stedet for at blive fanget i turist fælder i sommermånederne, så tjek en af disse magiske stop rundt omkring på kloden.

Lake Tahoe, Californien
Kendt for sin smukke natur i løbet af sommeren, hvad du måske ikke ved om Lake Tahoe, er, at det også er en fortryllende vinter ophold. Med fænomenal skiløb, Tahoe tilbyder et væld af vinteraktiviteter fra snesko, skøjteløb, slæde, og selv gode shoppingmuligheder. De resorts i området også huse nogle vidunderlige årlige begivenheder, herunder Magical Memories ferie fest på Squaw Creek Resort. Familier kan deltage i Grand Tree Lighting Ceremony, har morgenmad med Santa, og gå langs Gingerbread Village. Tahoe er virkelig en charmerende vinter flugt.

Schweiz
", Legeplads for de rige og berømte" Schweiz er kendt som den store stop for feriesæsonen. Med sin perfekte billeder byer som Bern og St. Moritz, og adgang til, Alperne, Schweiz tilbyder en af de bedste steder at tilbringe din ferie i udlandet. Fra Matterhorn til "Top of Europe" - Jungfraujoch -til Bernina Express er den perfekte eventyr ferie for familier og enkeltpersoner både, Schweiz. Currier og Ives virkelig havde noget på den schweiziske.

Island
Med geotermiske pools og spabade, nordlys observationer, hvalsafari, og de majestætiske nationalparker, Island er et mindre kendte vinter hemmelighed for opdagelsesrejsende overalt. Isklatring og brævandring er meget populære i de sneklædte måneder. Den fantastiske nordvestlige hjørne af Island, kendt som Vestfjordene, er et vidunderligt uplettet ørkenen og et stort område for udforskning.

Westfjords, Norge
Med næsten perfekte betingelser for skiløb, Norge er en stor stop for en vinter ferie. Men eventyr er ikke alle, at Norge har at tilbyde. I virkeligheden, med sin Julemarked i Oslo, Gingerbread bydel i Bergen, nordlyset Festival i Tromsø, og Polar Jazz musikfestival i Svalbard, Norge er et af de bedste destinationer for sjov og fortryllende vinteraktiviteter. Glem ikke at glide ind i en kane til en lille rensdyr slæde med en, du elsker!

Banff, Canada
Ja, alle kender Canada for vinteraktiviteter, men sandsynligvis det bedste sted at holde ferie overordnede er Banff National Park. Med sin dejlige Vinter Festival, denne fantastiske region i Canada er et af de bedste steder for familier og enkeltpersoner til at besøge. Med après tilbud og fuld event tidsplaner, er der utallige muligheder for eventyrere af alle slags. Den smukke Ice Magic Festival udstiller nogle af de mest forbløffende is udskæring rundt. I februar ski og snowboard proffer konkurrere i The Big Bear konkurrence, der er sikker på at få dig til at sige, "wow!" Banff er ikke kun for eventyrere enten med stor spisestue, museer, gallerier og historiske steder, er der også rigelig valg for kultur guruer, også.

Aspen, Colorado
På en liste over de bedste vinter destinationer, vi absolut ikke kan udelade Aspen, Colorado. Berømt for sin top-notch skiløb, Aspen er enhver families vinter drøm. Sammen med sin berømte skiløb, Aspen tilbyder hundeslædekørsel, snescooterkørsel, fluefiskeri, ballonflyvning, skøjteløb, og så meget mere. Med Aspen Ideas Festival, Mad & Vin Classic, Vinter Ord, og mange flere museer, Aspen er ikke kun for ski junkier. Kom til en virkelig stor vinter flugt i år til virkelig opleve alt, Aspen har at tilbyde.

Sverige
Med 200 forskellige resorts, Sverige er et andet skandinavisk must for vinteren sjov. Rejsende kan gå på en rensdyr safari og sove i hele hoteller og igloer lavet af is. Ligesom Norge eller Alaska, Sverige er et af de bedste steder at se Aurora Borealis grund af "blå hul" i Abisko National Park. Sammen med rensdyr eller elg safari, kan rejsende køre deres egne hundeslæder, snesko gennem Kungsleden, og dykke ned i kulturen rige Sapmi af samerne. Nyd unikke køkkener, snescooter, og se til kongen af skoven (elg) alle under din næste vinter ferie til Sverige.

yderligere