Login
Register
startmenuen

Find ud af hvad elementer til at sætte i din bils nødsituation kit

Auto nødsituation kit: hvordan man samler en kit beredskab på egen hånd.

En grundlæggende værktøjskasse (eller beredskab kit) kan hjælpe dig med at løse et problem, som ellers ville efterlade din bil strandet.

For eksempel, hvad nu hvis problemet er så simpelt som en løs batterikabel? At have en skruetrækker eller en skruenøgle, vil få dig ud af denne situation på ingen tid. Den ældre din bil er, jo mere sandsynligt en værktøjskasse komme i handy. Hvis din slidte radiator slange er begyndt at lække eller et udstødningsrør kommer løs, gaffatape er en stor midlertidig rettelse. Også sætte jumper kabler i din værktøjskasse. Selv hvis din bil ikke bryde ned, de er gode at have til at hjælpe en anden.

Advance Auto Parts bærer et komplet sortiment af værktøj, nødforsyninger og færdigpakkede nødhjælpspakker. Plus selvfølgelig et komplet udvalg af kvalitets auto dele. Hvorfor skal du have en auto nødsituation kit? Bil pålidelighed er kommet en lang vej fra de dage, hvor kavitation og kog overs var almindelige hændelser, men køre flade dæk og moderne kølesystemer kan ikke forhindre alle typer af vejene nødsituation.

En nylig undersøgelse foretaget af AAA viste, at 28 procent af dem, der reagerer havde oplevet mindst en automotive opdeling i de forudgående 12 måneder. Kom strandet på en ensom vej, uden det rette udstyr, er enhver bilist værste mareridt.

Alt dette peger på, hvorfor en nødberedskab kit er et must for de fleste bilister. Vælg de rigtige værktøjer og artikler til dine nødhjælpspakker.

De emner, du lægger i din bil nødsituation kit afhænger af din klima og geografi. Til varme, ørkenområder, flaskevand er et must. I koldt vejr, et tæppe er afgørende.

    Udstyr: Mobiltelefon, lommelygte, ekstra batterier, reflektor trekanter, arbejde bomuld handsker, grundlæggende værktøjskasse, brandslukker, to dåser af dæk fugemasse, tom gaspatron og jumper kabler. Væsker: transmissionsolie, motorolie, frostvæske, vand, smal-hals tragt og Fix-a-flad. Overlevelse: En lille pakke med vand, energi barer, travesko og en førstehjælpskasse. Diverse: Rags, håndrens, tæppe, gaffatape, nødblus, reflektor trekanter eller sammenklappelige appelsin kegler, og en bærbar radio.

yderligere