Login
Register
startmenuen

Er at genoprette din bils lædersæder prisen værd?

Hvis du ønsker at op videresalg værdien af din bil, kan du ønsker at gendanne de slidte lædersæder først. Her er hvad du behøver at vide
Er du planlægger at sælge din bil? Er du en bil entusiast med en vintage køretøj for at genoprette? Reparation det indvendige af din bil kan være lige så vigtig som at sikre alle sine mekaniske og elektriske dele er i god stand. Efter alt, første indtryk er alt. Smukt restaurerede læder bilsæder kan øge ethvert køretøj appel med et strejf af elegance og luksus.

Restaurering versus erstatning

Hvad kan du gøre, når dine lædersæder begynder at knække og slid over tid? Ikke alene revnet og slidt læder mindske din bils værdi, er det også uinteressant. Snarere end at erstatte polstring, overveje at gendanne det i stedet.

I modsætning til stofbetræk, kan læder bringes tilbage til en "ligesom nye" udseende med de rigtige teknikker og produkter. Omsorg og rutinemæssig vedligeholdelse kan gemme dine pladser fra at blive smidt ud.

Hvorfor spilde din tid på at lede efter nye læder sæder, som måske eller måske ikke matcher resten af bilens interiør, når du kan simpelthen gendanne hvad der allerede er der?

 

DIY eller besøge en auto reparation garage?

Enkle snit, ridser og revner i dit læder kan let repareres med DIY metoder. Store restaurering produkter og læder reparationssæt er på markedet for at gøre jobbet lettere.

Fælles læder spørgsmål, du kan prøve at tackle selv omfatter ridser, rifter, hudafskrabninger, revner og pletter.

Men afhængigt af sværhedsgraden af skaden, alder dine læder bilsæder, og din egen erfaring i autostol restaureringer, du måske ønsker at overveje at leje en professionel. Mange auto reparation garager kan tilbyde detaljering tjenester. Eller du kunne prøve Søger en specialist, der udelukkende fokuserer på auto interiør.

Efter restaureringer, holde den ren

Når du har gendannet dine lædersæder, hvad nu? Rutinemæssig rengøring kan hjælpe med at opretholde udseendet af dine nyrestaurerede læder overflader i mange år fremover. Mange mennesker ofte vige tilbage fra at få lædersæder på grund af den krævede ekstra opmærksomhed er nødvendig for at rense dem. Frygt ikke. Her er et par rengøring tips til dine lædersæder uden at bryde dit budget:

Rens off al snavs og olie med en blød mikrofiber håndklæde, blød børste eller bomuldsklud.
Brug ikke butikken købte rengøringsmidler, da disse kan udtørre dine lædersæder og gøre dem knæk tidligt.
Til en billig rengøringsopløsning, prøv to dele vand til en del eddike (eller mild opvaskemiddel).
Soak din klud, vride det ud, forsigtigt Skrub læder og derefter tørre det ned (gøre dette i sektioner, som du ikke ønsker at suge dine pladser).
Med en ren, ubrugt klud, giver hele din vasket sæde en tørre ned for at sikre, det er tørt.
Påfør eventuelle læder polstring balsam, du måtte have. Sørg for at gøre dette, efter at læderet er helt tørret eller læderet, vil ikke være i stand til at absorbere balsam.

yderligere