Login
Register
startmenuen

Hvordan du udskifter din Side Mirror i vinteren

Med koldt vejr kommer is, og is kommer sneploven. Pas på! Hvis du parkering på gaden, du kan ende med at miste den side spejl takket være en ivrig driver forsøger at salt vejen og rydde en sti med sin plov. Det er uheldigt, men det sker. Du kunne tage din bil til at få reparationer, men hvis alt du behøver er at erstatte din side spejl, her er nogle trin, du kan tage for at gøre det selv (og spare lidt penge):

Find fabrikken farvekode og male den nye del. Til dette kan du besøge en auto dele butik og købe en dåse aerosol touch-up maling. Hvis du ikke er komfortabel sprøjtning den del selv, så en lokal Body Shop vil sprøjte det for dig. Hvis du gør male det selv, kan du læse vejledningen på dåsen, og sørg for at tape af den faktiske reflekterende overflade.
Find de rigtige værktøjer på en auto dele butik: trim pad remover, panel remover løftestang, holdeclips og et godt pick. Du kan finde kits på en auto dele butik så godt.
Brug panelet remover løftestang til at tage ud i spejlet trim panel og fjern skruerne.
Brug trim pad remover at tage de skruer.
Sænk vinduet og tage trim panel ud.
Afbryd kablet (hvis relevant for en magt spejl).
Fjern monteringsskruerne og skru det nye spejl.
Reverse proceduren og sætte det hele sammen igen!

For hvad kan ved første virke som en kompliceret proces, er det overraskende nemt at udskifte en side spejl beskadiget i midt om vinteren!

Hvis du skal have din side spejl udskiftet, så tjek vores image del selector og find en side spejl til dit køretøj!

yderligere