Login
Register
startmenuen

Hvor meget koster en madras?

Mange mennesker, som jeg taler til aner ikke hvad en madras er meningen at koste. De hører tilbud på tv'et i retning af "topmadrasser, queen size sæt for kun $ 299!", Og de antager, at det er for en god kvalitet hver aften brug seng, og der er muligheder endnu mindre end det.

Madrassen industrien gør sig selv en bjørnetjeneste ved annoncering som dette, fordi det er normalt den absolutte bund hvad angår pris og kvalitet gå.

Du kan finde en madras og boxspring sæt (i en dronning størrelse) for så lavt som $ 200 hele vejen op til så højt som du ønsker at bruge. For eksempel kan en tempurpedic Grand seng med en motoriseret base, køre du næsten 10.000 dollars, og det er ikke engang den dyreste madras. Så hvor meget skal du bruge?

Jeg vil give en opdeling af, hvad du kan forvente på hver prisklasse. Dette vil variere fra forhandler og region. Hvis du bor i nordøst, vil priserne være mod den højere ende, hvis du er i midten af ingenting, kan priserne være lidt mindre. Derudover disse priser er for queen size madras og boxspring sæt. Træk ~ 100-300 for boxspring, eller formere sig ved ~ 50% for en konge. (Bemærk: Det er hvad jeg anser den "rigtige" priser for madrasserne, når de er på salg Detailpriser kan være meget højere.)

$ 0-200: Dette er nok en brugt madras fra Craigslist. Eww.

$ 200-400: Disse er dine grundlæggende guest room madrasser. Forvent at se disse 420 coil Bonnell enheder Jeg advarede dig om tidligere. Disse kan eller ikke kan have en pillowtop, og vil have en 1 til 5 års garanti (klik her for information om madras garantier). Kan bruges af en voksen for everynight bruge i en knivspids, eller hvis du er på et virkelig stramt budget, men du får ikke meget i vejen for komfort eller støtte.

$ 400-600: Disse spænder fra nogle af de pænere gæsteværelset madrasser til måske et absolut minimum for hver nat brug af en voksen. Du vil enten få pænere skum på toppen, end de billigere dem, eller stærkere spoler, men normalt ikke begge. Dem med en 10 år eller mere garanti vil normalt ikke have nogen aflastende skum op øverst på alle, mens dem, der har nogle gode lag af skum vil formentlig stadig være ved hjælp af 420 spole Bonnell enhed. Disse har tendens til at være god for universitetsstuderende på et budget.

$ 600-1000: Disse er om det gennemsnitlige interval for hver nat brug madrasser. Disse er, hvor en masse af dine Sealy Posturepedics og Simmons Beautyrests bor. Du vil få bedre coil systemer og avancerede skum til coil madrasser. Dette er også den prisklasse, at de lavest prissatte hukommelse skum blive vist. De direkte-til-forbruger madrasser jeg nævnt andetsteds i denne artikel befinder sig et sted omkring denne prisklasse. Hvis du finder en hukommelse skum madras til betydeligt mindre end $ 600, skal du være meget skeptisk.

$ 1000-1500: Disse madrasser bliver posten niveau luksus madras. Spolen systemer kan være lidt mere avanceret, eller de vil bruge tykkere lag af specialkemikalier skum. De skum madrasser vil være en smule tykkere, og du begynder at få ind i speciale skum madrasser, som ikke blev fremstillet i Kina.

$ 1500-2500: Madrasser på denne prisinterval vil have næsten alt du kunne håbe på i en madras. Du får de tykkeste lag af de bedste skum, stærke coil systemer, og længere garantier. Mange af dine Tempurpedics lever i denne prisklasse. Hvis du bruger $ 2000 på en madras, er du meget sandsynligt, at få en stor én. Garantier tendens til at være længere også her, der spænder fra 10-25 år.

$ 2500-5000: Der er helt ærligt ikke meget kan du tilføje til en madras til at komme til denne prisklasse. De bedste Tempurpedics nå dette interval, og nogle af de dyreste Stearns og Foster luksus madrasser kommer op denne høje som godt. Du kan begynde at høre om materialer som "New Zealand uld" og "mongolsk hestehår." Kun bruge så meget på en madras, hvis dem på de lavere niveauer ikke holde dig i korrekt justering eller lette presset så godt, og du har penge til at tilbringe.

5000 $ +: Jeg har kun nogensinde prøvet en madras i dette interval, en Duxiana, og det føler ikke så godt som madrasser til 80% færre penge. Der er kun så meget du kan føje til en madras, før det er kontraproduktivt. Hvis du overvejer at bruge $ 5000 på en madras, sørg for at det støtter dig og er mere komfortabel end de billigere. Må ikke bare købe det, fordi det er dyrt. Hvis du virkelig ønsker at tilbringe $ 5000 på din søvn sæt, vil dine penge blive bedre brugt på tilbehør som en justerbar base for madrassen. Jeg ville tage en $ 3000 madras med en $ 2000 justerbar bund over en $ 5000 madras som helst dag.

yderligere