Login
Register
startmenuen

6 måder at bruge mineralvand i din skønhed regime

Mineralvand siges at være bedre for vores hud, fordi dens høje indhold af silica styrker svampede celler i mellem kollagen og elastin fibre, plumps huden og forsinker dannelsen af ​​rynker. Hvilket er grunden til nogle kvinder kun drikke sådan flaskevand og endda brugt dem til at vaske sig.

Og for de rige og berømte, kan de altid hengive sig den forfriskende fordele ved de naturlige mineralvand kilder og behandlinger, der er tilgængelige på opskalere kurbade. Så hvad betyder det efterlader dem af os der kan lide at nyde skønhed fordele af mineralvand, men har ikke fået ned til at installere en filtreret brusebad hane, har ikke råd til at vaske os med Evian og Volvic dagligt, meget mindre suge os fjollet i mineralvand?

Nå, der er altid måder at komme rundt og her, lad mig dele nogle enkle men effektive tips til at indarbejde mineralvand sparsomt i din daglige skønhed regime. Det vil sige, ved siden drikke det. Brug den mellem rensende og fugtgivende I stedet for vask og skylning dit ansigt med mineralvand, en mere økonomisk metode er at suge din vat i vandet og give dit ansigt en gang over grundig tørre efter rengøring. Faktisk, hvis du laver en særlig behandling for dit ansigt, såsom at bruge en maske, derefter bruge mineralvand bagefter kan bidrage til at forsegle i fordelene bedre.

Anvend din favorit fugtighedscreme bagefter mens din hud stadig er fugtig. Brug den med din toner Hvis du tone din ansigt med en vattet pad, kan du optimere din toner ved først at fugte din pad med mineralvand. På denne måde behøver du ikke at hælde så meget toner ind i din pad som en allerede våd vat pad eller bold behøver ikke at suge for meget toner. Bare husk at pres overskydende mineralvand, før du bruger som sædvanlig. Brug det i din hjemmelavede skønhed opskrifter Mange hjemmelavede opskrifter omfatter vand. I stedet for at bruge vand fra hanen, altid bruge mineralvand på grund af de åbenlyse fordele. Brug det i din makeup Nogle kvinder kan lide at anvende deres fond eller øjenskygge våd. I stedet for postevand, anvende bruge mineralvand, der har flere fordele for huden. Og du behøver ikke en masse af det.

Brug den som en ansigtsbehandling spray Du kan hælde din mineralvand i en flaske med en forstøver og bruge det i løbet af dagen til at spraye på dit ansigt. Det virker til at indstille din makeup samt fugter din hud. Selvfølgelig en mindre generende tilgang er at bare bruge dem let tilgængelige ansigts spray eller tåge med foråret eller mineralvand fordele.

Brug den som en hårspray Nogle damer sværger, at vaske deres hår med mineralvand gør en stor forskel. Hvis dit hår ser lidt kedelig, spritz dit hår let med mineralvand og føntørre igen for at genoplive produkter, der allerede i håret for at puste nyt liv i din frisure. I stedet for mineralvand, kan du bruge ansigts spray eller tåge for alle de tips ovenfor, men selvfølgelig en flaske mineralvand omkostninger mindre.

Og hvis du ønsker at vide, hvorfor mineralvand er bedre end vand fra hanen, bare læse en af ​​mine tidligere indtastninger, hvorfor normal postevand er dårligt for vores hud. Åh, og en ting mere. Vælg mineralvand fra velrenommerede mærker som Evian og Volvic. Jeg læste, at modeller elsker Fiji mineralvand, men jeg har ikke set denne rundt, hvor jeg er.

yderligere