Login
Register
startmenuen

7 tips til første gang hjemme sælgere

En række økonomer forudser en stigning i boligsalget i år, og nogle forudser, at flere første gang købere vil være i mix. Det er gode nyheder for sælgere, især første gang sælgere størst sandsynlighed for at få den form for starteren hjem disse købere vil ønsker. Nedenfor er nogle tips til dem, der sælger et hjem for første gang.

Forbered dit eget køb Før sælge dit hjem, giver nogle omhyggelig eftertanke om, hvor du vil leve næste, siger Hedda Parashos, ejer af Palisade Realty i Spring Valley, Californien. "Planlægning vil spare tid og penge i forbindelse med flytning flere gange eller forsøger at komme ud af en aftale, efter at du underskriver en købsaftale, "sagde hun. "Din ejendomsmægler kan hjælpe dig med at finde et nyt hjem eller leje før du tæt spærret eller forhandle en lejekontrakt tilbage."

Hvis din plan er at købe et andet hjem, og finansiere det, få forhåndsgodkendt til et realkreditlån. På den måde vil du vide, hvad du vil være i stand til at råd-og kan fjerne overraskelser, tilføjede hun. Det er også at få mere almindelige i disse dage-på visse markeder-at købe et hjem betinget af salget af dit eksisterende, siger Christina Esala, associeret mægler og teamleder med Tierra Antigua Realty, i Tucson, Arizona. Få hjem Flyt-i klar Hvis du har råd til det, gøre, hvad du kan for at gøre dit hjem Flyt-i klar. Det betyder, at erstatte rippet skærme, brudte fodlister, utætte vandhaner og gøre kosmetiske reparationer, samt opdatering landskabspleje, sagde Parashos. Dit hus skal være i viser tilstand hele tiden, tilføjede hun. På dette tidspunkt, begynde at kigge på dit hjem som et hus-stripning alle affektionsværdi fra stedet, da din køber ikke vil bekymre sig om træet du har plantet eller køkkenet flise du installerede selv, siger Geoff Bray, ejendomsmægler og partner på Reuter Bray gruppen af ​​RE / MAX Resultater i Minneapolis. Trække på hjælp fra en god ejendomsmægler Mange mennesker vælger real-ejendomsmæglere baseret på henvisninger fra familie og venner, men se ud over, at for at sikre, at du arbejder med en person, der gør en masse forretning i netop din nabolag.

Mens salgsoplysninger for de enkelte agenter ofte ikke er offentligt tilgængelige, kan du tjekke med din lokale ejendomsmægler forening gruppe for dataene, så ring til lokale multiple-notering tjeneste eller bede en mæglervirksomhed om deres top sælgere. Online anmeldelser af real-ejendomsmæglere kan også være nyttigt, Esala tilføjet. I det mindste, få statistik fra agenten, bede ham eller hende, hvor mange hjem, de har solgt for nylig, hvor boligerne er placeret, og hvad de gennemsnitlige salgspriser har været, sagde Esala. Fashion store problem? ærmer (03:31) Hvorfor ikke vinter arbejde kjoler har ærmer? WSJ s Christina Binkley diskuterer hvorfor designere vige tilbage fra ærmer. Pris det rigtige En god ejendomsmægler vil hjælpe dig prissætte hjem højre fra starten. "Intet vil tiltrække flere købere end at gøre det rigtige valg, når prissætning dit hjem og intet vil afskrække købere mere end overpriser," sagde Parashos.

Overpriser betyder ofte et længere ophold på markedet samt fremtidige nedskæringer-hvilket prisen ofte gør et hjem notering ser forslidt og mindre ønskeligt. Marked hjemmet passende Ud over at få på flere notering tjeneste eller MLS, såvel som hjemme notering sites online, kan din ejendomsmægler anbefale andre metoder for reklame, herunder åbne huse og direct mail postkort. Spørg agenten, hvordan han eller hun har planer om at markedsføre ejendommen før leje agenten. Kvalitet fotografering af hjemmet er også vigtig.

Dem, der bruger professionelle real-estate fotos sælger børsnoterede hjem 32% hurtigere end alle andre lister, ifølge VHT Studios, en real-estate fotografering netværk for hjem og virksomheder. Tag det for hvad det er værd, en statistik fra en virksomhed i fotografering industrien. Men også tænke på de boliger, som du tilbringer mest tid på at kigge på online; chancerne er det er dem med en række klare, kvalitet billeder.

Gøre huset til rådighed Nogle sælgere skaber begrænsninger for, når deres hjem kan vises, men at være ufleksible på dette punkt kan skade dig. "Folk, hvis de ønsker at se det nu ... de vil kontakte denne agent og vil ønsker at se den med det samme," sagde Esala. "Gør dit hjem til rådighed for alle de lyse timer," sagde hun. Ellers inden for to dage, vil potentielle købere finde et andet hjem og glemme din.

Planlæg din forhandling Vide, hvad du vil og ikke vil give op, når det kommer til dit salg, fra pris til sidste frist, reparation af afsluttende omkostninger. "At vide, hvad resultatet du ønsker på forhånd vil hjælpe dig med at undgå tinge mindre elementer, der kan koste dig salg," Parashos sagde. Endelig ikke fokusere så meget på den endelige salgspris, som på den endelige nettopris, sagde Bray. Mange førstegangskøbere bede for sælgere til at hjælpe med lukning omkostninger, for eksempel, som påvirker nettoomkostningerne.

yderligere