Login
Register
startmenuen

Seo tricks til hjemmesider

Må ikke bruge Flash
Mange små virksomheder lide at køre deres websteder ved hjælp af Flash, som det er let at starte og er forholdsvis billigt. Men Google altid rangerer Flash sites lavere derefter sites kører på alternative platforme - delvist fordi du ikke kan linke til en enkelt side. Ændring af en Flash-baseret websted til WordPress vil enormt øge din placering på søgemaskinerne.


Opdater indhold jævnligt
Jeg er sikker på, det er noget du ville gøre regelmæssigt alligevel - men alligevel, det er et absolut must! Jævnligt opdateret indhold ses som en af ​​de bedste indikatorer for et websteds relevans. Sørg for at holde det friske.


URL struktur
En URL er deroppe i de første ting, en søgemaskine bruger for at bestemme en side rang, dermed hvorfor det er vigtigt at gøre dem nemme for edderkopper at søge. Dette kan gøres ved at holde de webadresser kort (som også forbedrer brugeroplevelsen), holde dem relevante for sidens emne og nøgleord, og ved at sikre de webadresser hjælpe kategorisere websider.

 


Grow Naturlige links
Et andet centralt ranking faktor i Googles algoritme er antallet af økologiske og kvalitet indgående links til dit websted. Dette fungerer, fordi Google rangerer pålidelighed og relevans af dit websted delvist som følge af, hvor mange gange den er blevet anbefalet af tredjemand. Derfor er det vigtigt at overvåge, hvordan disse links vokser.


Overvåg dine fremskridt
Du vil ikke vide, om alle dine hårdt SEO arbejde betaler sig, medmindre du holde styr på din søgning klassementet. Hold øje med din side ranking via værktøjer som Alexa og Google Toolbar. Oven i dette er det vigtigt at tjekke din henvisende log, så du kan se, hvordan dine besøgende ankommer til dit websted, og de søgetermer, de bruger til at komme dertil.

 

Hvis du laver Pay-Per-Click Advertising i nogen tid, har du sikkert regnede med, at din annonce kopi spiller en afgørende rolle for succesen af ​​din PPC kampagne. Selv efter at have dine bedste søgeord og en meget overbevisende salg kopi - din PPC kampagne kan mislykkes. Og blandt mange årsager, den, som jeg har tænkt mig at uddybe er din annonceteksten.

Nogle gange er vi tilbøjelige til at glemme, at uanset hvor teknisk det hele PPC får med ting som kvalitetsresultat, kampagne optimering etc. - Et Ad Copy er stadig bare en annonce Kopier. Det har meget mindre teknikalitet, og hvis du kan holde det plain and simple, ville det sandsynligvis fungere bedst for dig.

Så her er 9 tips, som du kan overveje, mens du skriver din næste PPC Annonce:

Være specifikke: Undlad at skrive en generisk annonce kopi til alle dine søgeord. Du bør forsøge at være så specifik som muligt, så din annonce kan levere det rigtige budskab til dine kunder. For eksempel, hvis du sælger sko og du har forskellige typer af sko i din beholdning - f.eks Herre sko, Kvinders sko, tennissko, Gåture sko osv.; du bør gøre nogle sæt søgeord for hver af de forskellige typer af opgørelsen, som du har, og derefter skrive overbevisende annoncer for hver af dem, der. Den bedste måde at gøre dette på er at have flere annoncegrupper til din andet sæt søgeord, så du nemt kan skrive specifikke annonce kopier til de forskellige annoncegrupper.

yderligere