Login
Register
startmenuen

Hvordan vælger en traktor?

Altid De er på udkig efter en traktor, og du besøger din lokale Kubota-forhandler, du normalt se et par af Kubota traktorer. Nogle kunder er direkte forbi dem og se på de skinnende nye Kubota traktorer til et godt hjem ventetid, mens der ikke er noget galt med en ny traktor, jeg vil gerne have nogle tid til at tage nogle almindelige misforståelser om Kubota hjælpe traktorer, at dispergere. Naturligvis hver traktor er forskellige, og nogle af de misforståelser kan være sandt, men som helhed Kubota brugte i vores butik ikke falder i følgende kategorier:

Traktorer er slidte: Der er mange grunde til, at kunder i Kubotas handling. Det primære er, at deres behov har ændret sig. Uanset om de går til at starte hø gøre eller blot flytte til en større ejendom, sjælden er det, fordi en enhed udføres. Når en traktor er ordentligt vedligeholdt, kan det leve i mere end 4500-5000 timer. De fleste traktorer får i 1000-time-mærket, så de fleste af brugte traktorer har de fleste af deres liv i handles af dem på vores parti. Vi ønsker alle vores traktorer er klar til hårdt arbejde.

Det var for en "grundlæggende" Traded i: Selv om dette er altid tilfældet, som regel, årsagen er ikke så alarmerende som det ser ud. Igen, den vigtigste årsag til, at vores kunder returnere deres brugte Kubota traktorer i handel, fordi deres behov har ændret sig, ikke på grund af mekaniske fejl.

Den tidligere ejer var sandsynligvis Misbrug: Selvom det kan være tilfældet, er det ikke den mest almindeligt forekommende. De fleste af vores kunder passe godt på deres traktorer, olieskift og udføre korrekt vedligeholdelse. Selv den største grund en Kubota til handel skal skiftes, ikke mekaniske fejl på grund af forkert behandling.

kan du få dele, der ikke for en ældre Kubota: Kubota har en af ​​de bedste dele af programmer i branchen. Selvom vi ikke har på lager den del chance, kan vi få i en par dage tid; for enheder til at gå tilbage i 70'erne.

kan få du shoppe Vejledninger ikke for ældre Kubota: Hvis du er en DIY type projekt, du leder efter er der ikke noget bedre end en top Kubota er fast. Shop manualer er næsten altid til rådighed, så du finde ud af præcis, hvordan enheden for at komme i den oprindelige kontrakt på egen hånd.

Der er ingen støtte for brugte Kubota: Det er rigtigt, at de fleste af de anvendte Kubota traktorer har overlevet deres garanti. Det vil sige, vi har en 30 dages garanti på alle brugte traktorer, så hvis noget går galt, mekanisk det er ikke din skyld, vil vi tage os af det. Selv forbi de første 30 dage, som vi arbejder med dig for at hjælpe dig med at regne ud, hvad der sker med enheden, hvis der opstår et problem. Vi lader vores kunder aldrig hængende til tørre.

yderligere