Login
Register
startmenuen

Sådan kjole til din jobsamtale

Den måde du præsenterer dig selv på et interview kan spille en stor rolle i det første indtryk, du giver væk, så sørg for at klæde smart og hensigtsmæssigt.

At vide, hvad til at bære for en jobsamtale er halvt fuldendt af selve interviewet. Det gamle ordsprog kunne aldrig være så sandt, "Du aldrig får en ny chance for at gøre et første indtryk."

Når du kommer til en jobsamtale, dit udseende er yderst vigtigt. Uanset om du ser professionelle eller sjusket kunne spille en stor rolle i, om din interview føler, at du er egnet til jobbet.

Tjek virksomhedens kultur:

Når først beslutte hvad der skal bære til en jobsamtale, skal du først tage hensyn til kulturen i den virksomhed, du interviewe med, og kjole i overensstemmelse hermed. Er du interviewe med en virksomhed, hvor medarbejderne bære jakkesæt hverdagen eller skal de bære t-shirts og jeans?

En dragt er ikke altid det bedste valg til en jobsamtale. Hvis du møder op iført jakkesæt og slips, og alle medarbejdere er iført shorts og flip-flops, vil du se ud af sted, føler sig utilpas og kan afgive den forkerte energi. Det samme gælder for det modsatte. Hvis du møder op iført shorts og flip-flops til en virksomhed, der bærer arbejdstøj, kunne det give indtryk af, at du ikke er et godt match for virksomheden.

Industrien du er interviewe til, bør også tages i betragtning, da dress code for et revisionsfirma vil sandsynligvis være anderledes end et byggefirma, for eksempel.
Match intervieweren:

Hvis du ønsker at få jobbet, bør dit valg af hvad der skal bære til en jobsamtale matche eller være lidt dressier end dresscode i selskabet. For eksempel, hvis det normale arbejde påklædning i selskabet er business casual, det er ok at bære en dragt til at imponere. Hvis den normale arbejde påklædning er afslappet, det er ok at bære en business casual outfit til at imponere så godt.

Når du beslutte, om en professionel, business casual, eller afslappet outfit er mest relevant for din samtale, her er nogle retningslinjer, du måske ønsker at følge, når de beslutter, hvad til at bære for din jobsamtale.

Det centrale er at bære tøj, som du føler dig tryg og ser godt ud i, mens på samme tid matcher den tilsvarende påklædning af selskabet. Den måde vil du afgiver stor energi og lad din sande personlighed skinne igennem.
Præsenter dig selv pænt:

Sørg for dit tøj er rent og pænt strøget. Intet giver væk den manglende opmærksomhed på detaljer mere end rynket eller snavset tøj. Vælg tøj, der passer ordentligt, da dårlig montering tøj kan vises scruffy og du iført tøj, der passer, vil hjælpe dig til at føle sig godt tilpas og slappe af i din samtale.

God grooming og hygiejne er afgørende, så sørg for at have rent hår, fingernegle, frisk ånde, deodorant osv Hår skal styles i en pæn, men håndterbare stil, som den sidste ting du ønsker at gøre under interviewet er understreger om din smarte nye up-do kommer frigjort, men jeg anbefaler, at du holder det trukket tilbage fra dit ansigt. Mænd, hvis du har ansigtshår, sørg for at give det en trim / kam gennem forud for interviewet, så at du ser så pænt og ryddeligt som muligt.

Parfume og aftershave skal bruges sparsomt, så det ikke er overvældende, og det samme gælder for makeup, der bør holdes subtil. Må ikke bære prangende smykker, da det kan blive distraherende og du ønsker intervieweren at være opmærksom på dig, ikke din bling.
Undgå høje tryk:

Det er godt at vise lidt personlighed i dit outfit valg, men det er bedst at holde sig til at blokere farver, snarere end larmende, travle prints. Vær ikke bange for at gå til en lidt lysere nuance, da det kan hjælpe dig til at skille sig ud og synes mere sikker. Prøv at finde en balance mellem smart og stilfuld.

Nyhed slips og sokker er bedst undgås. Ja, intervieweren vil bemærke!
Accessorise smart:

Du kan injicere en smule personlighed i dit outfit med det tilbehør, som du vælger, så hvis du hellere vil spille det sikkert med dit outfit valg, hvorfor ingen par den med en flot taske eller par sko?

Tilbehør skal holdes intelligent, så hvis du tager en pose med dig, en smart skoletaske, dokumentmappe eller håndtaske ville være den bedste løsning i løbet af en rygsæk.

Sko skal være rene og newish leder. Hold hælene på en fornuftig højde.

yderligere