Login
Register
startmenuen

Sådan Leje en Rengøringsservice

Rengøring er en beskidt forretning. Hvis du er ligesom den gennemsnitlige husstand, kan der beskæftiger sig med arbejde, familie og andre prioriteter gør rengøring dit hjem ordentligt en udfordring og en, som du før ville undgå. Tusindvis af rengøringsydelser har dukket op over hele verden, parat og villig til at gøre arbejdet for dig. Fordi der er så mange virksomheder til rådighed, vel vidende, hvordan man vælger og leje et hus rengøring kan virke som en overvældende opgave, men med et par tommelfingerregler og en fast forståelse af hvad der venter, kan du vælge den bedste løsning.

Beslut hvilke områder af dit hjem skal rengøres, før du vælger en rengøring. For eksempel er der værelser, der er off-grænser eller specifikke områder, der er vigtigere for tjenesten at fokusere på? Vil du have dem til at gøre vinduer og vasketøj også eller kun standard rengøring, såsom aftørring og tørre? Når du ved, hvad du har brug for, kan du opbygge en liste over krav, at indsnævre kandidater, da nogle virksomheder ikke tilbyder et komplet udvalg af tjenester.

Spørg familie, venner eller naboer for henvisninger. Mange kunder kan være glade for at dele en positiv oplevelse med dig, og de kan endda være berettiget til en bonus gennem rengøring virksomhed, hvis du vælger sin tjeneste. Eliminer alle virksomheder, der ikke er bundet og forsikret. Skulle nogen ulykker sker under rengøring eller tyveri opstår, mens tjenesten er der, vil en bundet og forsikret tjeneste tage ansvar. Hvis du vælger en tjeneste ikke har disse, vil ansvaret blive din som boligejer.

  • cleaning
  • office
  • cleaning services
  • cleaning services london

Kontakt de potentielle tjenester at spørge, om deres tjenestepiger har lovlig bopæl og hvilken type baggrundstjek, de har været igennem for screening. Sørg maids er ansvarlig og ikke har begået forbrydelser. Hvis de ikke er, skal du vælge et andet selskab. Spørg dit område af kandidater til at give dig en gratis konsultation. Denne regel indebærer at have en repræsentant kommer til dit hjem for at gennemgå det arbejde, der skal gøres, og give dig deres pris for rengøringsarbejdet.

Vær skeptisk over for et selskab, der ikke er villig til at tilbyde dette, fordi du både skal være opmærksom på, hvad der forventes, før jobbet begynder. Vælg et firma, der tilbyder en fast gebyr i modsætning til en per-timers opladning. Med en per-timers opladning, risikerer du af Pigerne bevæger langsommere for at indsamle en større lønseddel.

yderligere