Login
Register
startmenuen

Hvordan vælger Traditional Stue Møbler

Det giver mening, at klassiske møbler tendens til at fungere bedst i de traditionelle stuer. Simple paletter, robuste materialer og komfortabel polstring i tidløse silhuetter vil hjælpe dig med at udtrykke dine behov for nu og de kommende år. Men mens der er et par regler for valg udsmykning, hvad der virkelig betyder noget, er, hvad der virker for dig og dit hjem. Her er flere tips til oprettelse af en enkelt dejlig traditionel stue.

Kun få kender kraften i traditionelle design bedre end Bunny Williams. Hun har sagt, at de elementer i hendes perfekte rum omfatter en sofa, et sofabord, to polstrede stole, et par åbne lænestole, der kan flyttes rundt, en bænk, to lange drikke borde og to ende tabeller. Når dekorere omkring en visning, passe på ikke at bruge møbler, der skaber en visuel blok. En bænk eller lav daybed er et fantastisk valg for siddepladser, der opretholder et kig udendørs.

En konsol bord bag sofaen er et dagligt syn for åben planløsning. Konsolborde bør være lidt lavere end bagsiden af ​​sofaen at opretholde en ren sigtelinie. Disse tabeller er fantastisk til at tilføje belysning også. Et par lamper bag sofaen virkelig kan belyse et rum. Spejle er en enkel måde at gøre en stue synes større, lysere og lysere og tilføje en antydning af glitz. Spejle er fremragende til at anerkende symmetrien i et rum så godt.

Et par sofaer er ideel til en hyggelig, komfortabel stue. Sørg for at dit sofabord er 14 til 18 inches væk fra hver sofa. Dette giver nok plads til en passage, men ikke så meget, at dine fødder ikke vil nå. For større stuer, hvor den ene enorme grundplan synes også åbne, prøve at oprette to separate siddepladser. Skelne rummene ved at indarbejde forskellige, men komplementære mønstre eller ved hjælp af to forskellige tæpper. En bænk eller skammel kan hjælpe fusionere de rum, fordi det giver mulighed for gæster til at sidde på begge sider og tilføjer kontinuitet. Club stole er en stue hæftning, og mens de ofte er parret med sofaer, det er ikke et krav.

Par af stole fungerer godt i rum, der hovedsagelig anvendes til kommunikation. De fleste klub stole er mellem 28 og 36 inches lang og 28 til 40 inches dyb. For at opretholde et funktionelt rum, sørg for at holde en åben gangbro for rejser mellem værelser komfortabelt. End tabeller er must-haves til drinks, snacks, fjernbetjeninger og bøger. Når det kommer til at vælge den perfekte ende tabel, gå med en overflade, hvorfra ringe og ridser kan poleres eller tørret væk nemt. End tabeller bør være lidt lavere end, lidt højere end eller den samme højde som armen af ​​stolen eller sofa ved siden af, som de sidder.

yderligere