Login
Register
startmenuen

Top 3 Tips til Booking Billige flybilletter

Vi elsker at give råd om hvordan man kan hjælpe dig med at spare penge, når du bestiller flyvninger. Efter alt, er vi CheapAir.com. Vi har samlet vores mest populære råd nedenfor for at hjælpe dig med at finde din næste billig flyrejse. Lad os vide, hvis du har spørgsmål. 1. tjekkes priser Tidlig & Ofte Vidste du at, billetprisen forskellen mellem den bedste dag i gennemsnit, at købe din flybillet og det værste er $ 236!

Og det betyder ikke engang omfatter mennesker, der køber inden for 7 dage (der betaler endnu mere!). Flyselskaber skifter billetpriser konstant, ofte flere gange om ugen. Så når det kommer til at købe en flybillet, timing er alt. Vi anbefaler, at du begynder at tjekke billetpriser, så snart du ved, du vil være flyvende. Så tjek løbende, mindst en gang om ugen for at få en fornemmelse af, hvad der er en god handel. Og når du finder en billetpris du kan lide, være klar til at trykke på aftrækkeren, da den samme billetpris ikke kan være omkring i meget lang tid. Vi ved, det lyder vanvittigt (og irriterende), men flyselskaberne bruger meget avancerede computersystemer for at justere billetpriserne bogstaveligt talt i real-tid. Køb en flybillet kan virkelig være ligesom at spille på aktiemarkedet! (Læs mere om, hvorfor billetpriser svinge.)

2. Køb på det rigtige tidspunkt At vide hvornår de skal købe dit fly kan være den bedste tip til at spare nogle alvorlige kontanter på din næste rejse. Vi gjorde en undersøgelse sidste år, og fandt, at for indenrigsflyvninger 49 dage (ca. 7 uger i forvejen) blev i gennemsnit det optimale tidspunkt at købe flybilletter. Men dette tal kan variere ganske lidt afhængigt af hvor og hvornår du skal hen. Det vigtigste takeaway fra vores undersøgelse: vil du sandsynligvis betale en stor præmie for at bestille for sent (inden 14 dage), eller for booking for tidligt (mere end 5 måneder i forvejen). Et sted mellem 3 uger og 4 måneder i forvejen er normalt den sweet spot for flyvninger i USA, selv om alle spil er slukket, hvis du rejser til en ferie eller andet højdepunkt tid (se # 4 nedenfor).

3. Nogle dage er billigere end andre Den dag i ugen du flyver på kan gøre en stor forskel i din billetpris. Tirsdage og onsdage er generelt de billigste dage for indenrigsflyvninger og fredag ​​og søndag er de dyreste. (Mandag, torsdag og lørdag er i midten). Forskellen mellem en tirsdag flyvning og en søndag flyvning er $ 29 hver vej i gennemsnit, eller $ 58 rundt tur. Hvis du rejser til weekenden, overveje lørdag til mandag eller tirsdag i stedet for en torsdag eller fredag ​​til søndag tur. Og hvis du er på en hel uge, tirsdag til tirsdag eller onsdag til onsdag er ofte din bedste satsning. Mere generelt, hvis du er villig til at være fleksibel, så tjek en masse alternative datoer omkring samme periode, fordi du ved aldrig, hvornår der kan være en kombination af datoer, der har en billetpris meget lavere end de datoer omkring det.

yderligere