Login
Register
startmenuen

Hvad en låsesmed Er

En låsesmed er en person, der arbejder med låse, nøgler og pengeskabe. Som en låsesmed vil du være i stand til at levere en bred vifte af tjenester, herunder at hjælpe kunderne vælge låse til deres ejendom, hjem eller forretning, installation låse, reparation funktionsfejl låse og låse enheder, skære nøgler til låse og omprogrammering låse. Derudover en låsesmed er ansvarlig for at hjælpe folk, der har at blive låst ud af deres hjem, ejendom af selv køretøjer som følge af forlægge eller glemme deres nøgler. Det betyder, at en låsesmed altid skal være klar til at blive kaldt til at hjælpe deres klienter til enhver tid, om dagen eller om natten.

Som en låsesmed, vil du være i stand til at arbejde med forskellige typer og udvalg af låse fra simple låse til mere avancerede låsesystemer. Dette vil indebære at skulle være bekendt med forskellige typer låse og opholder sig på niveau med teknologiske ændringer i låse sikkerhedssystemer. Nogle af de værktøjer, som en låsesmed skal kende og være komfortable i at bruge omfatter drejebænke, boremaskiner og slibemaskiner. At have en lille erfaring i el-arbejde og tømrerarbejde er en ekstra fordel til en låsesmed.

Træning nødvendige for at blive en låsesmed
For at blive en professionel låsesmed, vil man være nødt til at gennemgå klasseundervisning og praktisk uddannelse for at få relevant erfaring. Der er flere låsesmed skoler og uddannelsesprogrammer, der tilbyder certificerede låsesmed programmer. Associated Låsesmede of America vedligeholder en liste over godkendte Låsesmed uddannelsesprogrammer i USA.

Låsesmed studerende foretage en række uddannelsesprogrammer, herunder lås identifikation, lås installation, lås plukning, nøgle identifikation, key gør, døgninstitutioner låse, køretøj låse, kommercielle låse, elektroniske låsesystemer, sikre og vault låse, hjemmet og firmaet sikkerhedslåse. Låsesmed klasser kan enten være fysisk eller via online klasser. En online låsesmed program vil tilbyde relevante låsesmed materialer til at lette læringsprocessen.

Når studerende gennemfører klasseværelset uddannelsesprogrammer, de skal sætte deres læring i praktisk anvendelse, således at få hands on erfaring. Den bedste måde at få denne erfaring er ved at udfylde en lærling eller arbejder som praktikant under en professionel og erfaren låsesmed. Som praktikant vil du være i stand til at erhverve færdigheder og viden, der ikke kan bibringes i en opsætning klasseværelse.

Låsesmed Certificering og licens Krav
For at blive en fuldgyldig låsesmed, skal man være certificeret og godkendt af relevante organer og myndigheder. Mange stater i USA kræver låsesmede for at få en praktiserende licens. En autoriseret og certificeret låsesmed vil sandsynligvis blive ansat af klienter som i licens beviser, at de har gennemgået faglig uddannelse.

Fordi en låsesmed virker på sluserne i kontorer, boliger og højt sikrede egenskaber, de normalt har adgang til følsomme områder, og derfor nødt til at være hæderlige og troværdige. De fleste kunder vil kræve låsesmede til at give bevise at have passeret en kriminel baggrund check.

Hvad er de Job udsigterne til en låsesmed?
De fleste låsesmede først arbejde under erfarne og etablerede låsesmede så for at få værdifulde erfaringer og færdigheder. Når du tror, ​​du har fået nok erfaring, kan mange låsesmede ender med at arbejde som selvstændige entreprenører eller blive ansat af isenkræmmere, en del af bygge teams, fabrikanter sikkerhedsudstyr, dør fabrikanter og organisationer som hospitaler og universiteter, der har behov for fuld tid låsesmede.

yderligere