Login
Register
startmenuen

Praksis fra Business Etiquette

Spørg Kommunikation
Når du modtager et telefonopkald eller e-mail, uanset om internt eller fra en klient, skal du sørge for at reagere på det i tide. Selv om undersøgelsen vil tage længere tid, til en hurtig e-mail eller telefonopkald lade afsenderen vide, at du søger ind i emnet vil blive værdsat.

E-mail Brug
Den øjeblikkelig tilfredsstillelse af email kan føre til skødesløs brug og uprofessionel udseende. Tag den samme omhu i crafting e-mail, du ville gøre for alle offentliggjorte arbejde, herunder stavning, tegnsætning, grammatik og kapitalisering. Vær specifik, undgå uklare spørgsmål eller svar ét ord. Hvis du skal sende en e-mail beder om afklaring og modtage en tilbage, har du fordoblet mængden af ​​e-mails sendt på, hvad der ellers kunne have været en simpel udveksling.

Respektere andres tid
Når du skal afbryde nogen, så prøv at gøre det diskret. Vær høflig og komme til det punkt hurtigt, at lade ham komme tilbage til sit arbejde i gang. Undgå at afbryde møder medmindre tid er import.

Dress for Success
Selv i et afslappet miljø, bør man fejle på siden af ​​forsigtighed. En sjusket udseende kan betyde til kunder og kolleger, at situationen, virksomhed eller mennesker involveret er ikke umagen værd at præsentere dig selv respektabelt. Hvis dress code er usikkert, er det altid sikrere at være overdressed end underdressed.

yderligere