Login
Register
startmenuen

Problemer med bøger

Et problem med udenlandske bøger er, at de fleste af dem appellerer til den rejsende, der blot ønsker at komme med på det sprog og faktisk ikke tale det flydende. Et andet problem er, at de fleste bøger ikke fremlægger grammatik i en orden, så læring eller endda i en rækkefølge, der svarer til frekvensen af ​​brug i sproget. Det er det store problem jeg ser med high school og college lærebøger.

For eksempel er det datid af udsagnsord ikke engang indført indtil omkring 6. kapitel, så den studerende kun taler i nutid i uger eller måneder! Desuden prøven sætninger angivet i disse bøger er så kedeligt og meningsløst, fordi modersmål sjældent bruger dem. Hvis bøgerne indgår flere hverdagssprog eller slang ord, såvel som visse faste udtryk, som er afgørende for overlevelse på det sprog, så måske flere studerende ville være interesseret i at tage fremmedsprog klasser i skolen. Men så længe læseplanerne fortsat fokusere udelukkende på form og ikke betyder, så studerende vil kun lære at bøje verber eller afvise substantiver, men aldrig være i stand til rent faktisk at tale sproget.

Alligevel er der nogle bøger, der er temmelig nyttigt for læring sprog. Du kan finde nogle billige bøger på Ebay, selvom jeg vil råde til at rent faktisk se på bogen først, før du køber det online. I min erfaring, bøger af Dover Publications og NTC forlag er den billigste og mest nyttige, især hvis du leder efter ordforråd bøger eller noveller. Jeg elsker også Living Sprog (del af Random House) fuld sprogkurser. Living Sprog Ultimate serien er tilgængelig på fransk, tysk, italiensk, spansk, portugisisk, russisk, japansk og kinesisk.
Bøgerne svarer til to år på college niveau undersøgelse, og der er også 8 timers optagelser, men du nødt til at købe dem separat. For ordbøger og grammatikker, anbefaler jeg Routledge serien, fordi de er så omfattende. Ordbøgerne omfatter udtalen af ​​hvert ord, plus flertalsformer af navneord og andre relevante oplysninger, som de fleste ordbøger tendens til at ignorere. Og grammatik bøger er tilgængelige for en bred vifte af sprog; men den eneste ulempe er, at de fleste koster omkring $ 30 USD.

yderligere