Login
Register
startmenuen

Som en madras anmeldelse

En ny madras Valget, der er komfortabel, med lopping og høj kvalitet er vigtigt at hjælpe folk med rygsmerter til at få en sund søvn. Og marketing budskaber, kampagner og specielle funktioner kan gøre en udfordring Shopping for den rigtige madras.

Gennem forståelsen af ​​den fysiske sammensætning af en madras og forberedes spørgsmål om indersiden af ​​madrassen til at spørge, kan de personer præcist at vurdere og sammenligne madrasser. Nogle madras butikker vil tilbyde tværsnit af interiøret; dette er en god hjælp til at forstå og måle kvalitet madras.

Følgende fysiske komponenter er de vigtigste elementer i de mest høj kvalitet madrasser.

Madras fjedre og spoler tilbyde jerk stopper kort. Tråden i spolerne kommer i forskellige tykkelser, et lavere nummer af tyk, stiv tråd og en fastere madras kaldes. En højere koncentration af stål bredbånd, en højere kvalitet madras show, men det betyder ikke, at det højeste antal er bedst: Patienter bør være egnet til at tilbyde deres egen dømmekraft i forhold til madrassen ved hjælp bedste støtte og hjælpe med at lindre deres rygsmerter.

Madras polstring giver komfort. Ud over de skruefjedre i en madras, polstring på oversiden af ​​madrassen show kvalitet. Madras pad fremstilles typisk af materialer såsom polyurethanskum, blæst polyester eller bomuld. Omfattende madras polstring er ofte dyrere, men mange mennesker finder det mere bekvemt og værd at ekstra omkostninger.

Midterste pude i en madras. Denne type madras polstring er lige under quiltet øvre lag og sædvanligvis med skum. Når man ser på et tværsnit af madrassen, blødere skum til Beruhrung føles næsten våd, mens fastere skum zuruckspringen ikke så hurtigt. Det næste lag af madrassen polstring af bomuld, som varierer i tykkelse mellem forskellige madrasser, og selv inden for en madras. Dette bevirker at madrassen føles fast i nogle områder og ikke som andre, såsom øget styrke i midten af ​​madrassen.

Isolation madras polstring. Denne polstring er på spiralfjedre, så de ikke behøver at stier fra toppen af ​​madrassen, og det beskytter også spolerne fra de øverste lag af madrassen for skader.

Madrasbolstre og quiltning. Au Fysiske egenskaber en madras lag består af tikkende det. Normalt en polyester eller bomuld-polyester blanding i en god kvalitet madras Madrassen quiltning sætter tikken i de øvre lag af polstring. Det er en god ide at undersøge kvaliteten af ​​sømmen på madrassen quiltning, på udkig efter en konsekvent, ubrudte sting.
  

yderligere