Login
Register
startmenuen

Sådan kjole til din jobsamtale

Den måde du har præsentationer i et interview kan en stor del i det første indtryk, du giver spille ud, så sørg for at klæde dem intelligent og hensigtsmæssigt.
At vide, hvad til at bære for en jobsamtale er halvt fuldendt af selve Det gamle ordsprog interview kunne aldrig være sandt. ". Du aldrig får en ny chance for at gøre et første indtryk"

Hvis du går til en jobsamtale, dit udseende er yderst vigtigt. Uanset om du ser professionel eller sjusket var en stor play e rolle i, om din samtale føler, at du er egnet til jobbet.

Afrejse fra virksomhedernes kultur:

Først beslutte hvad der skal bære til en jobsamtale, bør du i første omgang overveje kulturen i virksomheden, med interviewet dig, og kjole i overensstemmelse hermed. Er du interviewe med en virksomhed, hvor medarbejderen jakkesæt bære hver dag eller gøre T-shirts og jeans de bærer?

En dragt er ikke altid det bedste valg for en jobsamtale. Hvis du viser en dragt iført og slips og alle medarbejdere bære shorts og flip-flops, du er ude af sted, føler sig utilpas, og kan give den forkerte energi. Det samme gælder for det modsatte. Hvis du viser i shorts og flip-flops til en virksomhed, der udfører professionel påklædning, det var det indtryk, at du ikke er et godt match for virksomheden.

Industrien, at du er til undersøgelsen bør også tages i betragtning, såsom påklædning for en Wirtschaftsprüfungsgesellschaft er sandsynligt, at fra et byggefirma til at være anderledes, for eksempel.
Juster intervieweren:

Hvis du ønsker at få jobbet, dit valg hvad skal bære til en jobsamtale svarer lidt dressier end dress code i selskabet eller hans. når de almindelige arbejdstøj af selskabets business afslappet For eksempel, det er okay at bære en dragt til at imponere. Hvis den normale arbejdstøj lässig, det er okay at bære en business afslappet outfit og imponere.

Efter dig, uanset om en professionel, business casual beslutte eller casual outfit til din samtale er bedst, her er nogle retningslinjer, du ønsker at følge, når de beslutter, hvad til at bære for din jobsamtale.

Det centrale er at bære tøj, som du føler fint og ser godt ud i, mens på samme tid at matche den passende dress code i selskabet. På denne måde vil du give en masse energi, og lad skinne igennem din sande personlighed.
Prasentieren op pænt:

Sørg for dit tøj er rene og ryddelige strøget. Intet giver væk den manglende opmærksomhed på detaljer mere end rynkede eller beskidt tøj. Vælg tøj, der er rigtigt, som syge-montering tøj fit synes usoigneret og du bære tøj, der hjælper dig med at tilpasse sig lede komfortabel og slappe af i din samtale.

God pleje og hygiejne er vigtig, så sørg for at have rent hår, fingernegl, frisk ånde, deodorant mv Hår skal i en pæn, men wearable stil, som den sidste ting at blive stylet du gør i løbet af kunne være interviews, fremhæves over din smarte nye up-do ikke optagne kommet, men jeg anbefale dig, holde det trak sig tilbage fra hendes ansigt. Manner, hvis du har hår i ansigtet, bør du give det en trim / kam igennem før interviewet, så du ser så pænt og ryddeligt som muligt.

Parfume og aftershave skal bruges sparsomt, så det ikke er overdrevet, og det samme gælder makeup, der bør holdes subtil. Må ikke bære iøjnefaldende smykker, som det kan være distraherende, og du er intervieweren ønsker at være opmærksom på dig, ikke din bling.
Undgå høje tryk:

Det er godt at vise lidt personlighed til dit outfit valg, men det er bedst at blokere for at bo farver, snarere end høje prints travlt. Vær ikke bange for at gå til en lidt lysere nuance, da det kan hjælpe dig til at skille sig ud og synes mere sikker. Prøv at finde en balance mellem smart og stilfuld.

Nyhed slips og sokker er bedst undgås. Ja, meddelelsen intervieweren!
Equip intelligent:

Du kan lave en smule personlighed til dit outfit til at injicere med det tilbehør, du vælger, så hvis du foretrækker at spille det sikkert med dit outfit valg, hvorfor så ikke parre den med et ekstra taske eller et par sko?

Tilbehør skal holdes intelligent, så hvis du tager en taske med dig, en intelligent skoletaske, taske eller pung ville være den bedste løsning i løbet af en rygsæk være.

Skoene skal være rene og ser forholdsvis nye. Hold hæle til en rimelig højde.

yderligere