Login
Register
startmenuen

Hvordan at tage sig af din Laptop Batteri til Right Way

Du kender sikkert et par tricks til at udvide din laptop batteri levetid, uanset om det er at dæmpe skærmen eller slukke Wi-Fi-men der er masser af andre måder, du kan og bør passe sin langsigtede sundhed også. Her er hvordan man får mest saft ud af din bærbare computer ved at følge blot et par enkle regler.

Hver laptop batteri nedbrydes over tid, men du kan være med til at sikre, at det forbliver i fint fettle til en moden alder ved at agte de råd, vi har lagt ud nedenfor. Med nogle omhu og opmærksomhed kan du sikre dig din laptop skal udskiftes, før batteriet gør.

Temperaturer og rengøring
Driftstemperaturer kan have en stor indvirkning på batteriets levetid: tjek producentens retningslinjer for "sikre zoner" til din bærbare computer, som normalt er forskellige afhængigt af, om du stiller computeren eller faktisk bruger det. For en præcis læsning af hvor varmt din bærbare computer er, kan OS X-brugere henvende sig til temperaturvisning, som vil sætte dig tilbage fem bukke, men give dig mere temp info end du ved hvad de skal gøre med. Windows-brugere vil måske se på Rainmeter, et gratis system skærm, der viser alle former for visuelt tiltalende godbidder temperatur inkluderet.

Generelt stuetemperatur (eller så tæt som du kan få) er ideel. Det betyder, at du ikke bør lade det ligge i en pakket kuffert i højden af ​​sommeren eller på vinduet klippeafsats af dit skiløb chalet. Hvis du er på en ubehagelig temperatur, mens du arbejder, så din bærbare computers batteri vil være for, så foretage justeringer i overensstemmelse hermed.

Watch out for overdreven varme, som er særligt usundt. Hvis du har en tendens til at bruge din bærbare computer, mens pakket ind i sengen eller strakt ud på en kvælende caribiske strand så batteriet kommer til at opgive spøgelse hurtigere. Hold det køligt og på et fladt og stabilt underlag så meget som muligt, og sørg for, at ventilationsåbningerne er klare og uhindret. Invester i en ekstra stativ eller fan bakke, hvis det er nødvendigt.

For dem af jer med en aftagelig laptop batteri, tage det ud og rense metal kontakter på hver side én gang hvert par måneder med en tør klud og alkohol løsningsorienteret dette hjælper til at holde overførsel af energi til din computer så effektivt som muligt.

Holde safterne flyder
For at sikre, at batteriet i din bærbare computer har et langt og sundt liv, undgå at efterlade det konstant opladet. Det er vigtigt, at elektronerne inde holdes bevæger sig på en regelmæssig basis-tænk på det som værende beslægtet med at komme op at udøve snarere end at sidde ved et skrivebord hele dagen. Groft sagt, jo mindre hyppigt du bruger din bærbare computer, de mindre hyppige udledningerne skal være.

yderligere