Login
Register
startmenuen

Interessante oplysninger om Dubai

Nej, faktisk, at ordet simpelthen ikke klippe det. Jeg kan tænke på tusind ord i samme retning, men sandsynligvis ingen af ​​dem ville være apt nok til at beskrive denne spændende Dubai Yellow Boat Tour oplevelse.

Ud over følelsen af ​​frihed, som du ser den endeløse horisont strækker før du, vinden blæser i dit hår, er der noget magisk over den måde, byen Dubai tager form midt i tåge. Dubai bybilledet er først en smokey genfærd, langsomt ved at blive trukket af en usynlig hånd, indtil det danner faste konturer mod et lærred af klare blå himmel.

 Dette Yellow Boat ride er uden tvivl et af højdepunkterne af min rejse til Dubai. Noget jeg ville let anbefale nogen planlægger at besøge emirat helst snart. Men det kan få meget hurtigt, så for dem, der er bange for hastighedsoverskridelser både eller de åbne farvande (eller en kombination af begge!), Du vil sikkert gerne sidde denne ene. Alvorligt imidlertid den bedste ting at gøre på denne tur er bare at læne sig tilbage og nyde udsigten!

Du starter på Dubai Marina. Det er en ganske travlt sted selv tidligt om morgenen, for det meste med motionsløbere bugne. Marinaen er nær nogle af de vigtigste forretningsområder distrikter og et universitet, så det har følelsen af ​​et område, der er godt frekventeres. Alive selvom det ikke er så fyldt med mennesker i den tidlige time. Vi gør vores måde til dock til at starte vores vand eventyr.

 Bevægelsen af ​​båden er også grunden til denne tur kan være en smule skræmmende for nogle mennesker, da det kan være ganske hurtig og usikker, men ikke så meget, at der er en fare for at blive slynget ud af din plads. Jeg nød det ærligt fra anden vi kørte off. Turen var spændende og befriende, og udsigten var udsøgt. Dubai officielt har en af ​​mine favorit bylandskaber til dato, og det siger en masse for en bylandskab narkoman som mig. Jeg tror, ​​jeg vil lade billederne tale for sig fra nu af.

  • Atlantis The Palm

Jeg oprindeligt var ikke sikker på, hvor jeg ville sætte dette, men da det blot vil være en kort run-igennem af en anden virkelig stor hotel vi opholdt sig i her i Dubai, jeg troede, jeg ville tilføje det her som en slags fodnote. I betragtning af at Dubai også lægger frem sine hotel erfaringer som en af ​​sine vigtigste turisme salgsargumenter, vil det ikke skade for jer alle at se de andre hoteller vi fik at bo i bortset fra Atlantis The Palm. Har jeg ret?

 Marriott er ganske nice hotel. Ikke så prangende (eller endda opfindsomme Jeg gætte, du kunne sige) som Atlantis The Palm. Det er mere traditionelle som Hoteller i Dubai gå, og for en én-nætters ophold efter en lang dag med touring det var så meget mere, end jeg kunne bede om virkelig.

Dubai fortsætter med at imponere mig ved at give, hvad der ellers ville have været verdslige eller sædvanlige ting på nye måder. Selv solnedgangen her ser anderledes ud. Der synes at være noget unikt og smukt på hver tur, at jeg aldrig har oplevet eller set før. Det er et fantastisk sted.

yderligere