Login
Register
startmenuen

Hvor meget beskyttelse har du brug for telefon?

Hvor klodset er du? Den første ting at finde ud af er, hvor hårdt du har brug for din sag at være. Hvis du ønsker at være i stand til at slippe det på beton med straffrihed, eller få den overleve en dukkert, så vil du brug for nogle alvorlige beskyttelse. Hvis du er omhyggelig og du bare vil grundlæggende beskyttelse, så du ikke behøver at bruge så meget. Der er en klar afvejning mellem beskyttelsesniveauet og bulk og vægt tilføjet.

Robuste sager
I den øverste ende i de sikkerhedsmæssige indsatser, vil du finde nogle seriøst forrevne tilfælde, men de vil være voluminøse og tunge. Inddragelsen af ​​luftlommer og forstærkede hjørner reducerer dramatisk risikoen for skader på din enhed, men det uundgåeligt tilføjer mere bulk. De bør også være let at greb, selv med våde hænder, men du kan finde, der gør det sværere at glide dem ind og ud af lommer. Det kan være nødvendigt at købe en bælteclips eller hylster til at rumme den større sag.

Robuste tilfælde bør dække alle vinkler, herunder knapperne og den berøringsfølsomme skærm, som kan gøre knapper sværere at trykke på og reducere touchscreen følsomhed. I sidste ende kan forrevne tilfælde gøre det lidt sværere at faktisk bruge telefonen.

IP (Ingress Protection) rating vil give dig den lowdown på sagen evne til at modstå vand og støv. Nogle case fabrikanter er gået videre og sætte deres varer gennem amerikanske militære standarder. MIL-STD-810 certificering dækker alt fra tryk og temperatur, for vibrationer og stød.

Vores foretrukne robuste tilfælde: Vi anbefaler at checke ud de hårdeste tilbud fra Griffin, Trident, og OtterBox. Du skal være parat til at betale omkring $ 50.
Tough sager

Hvis du vil have en sag, der helt sikkert vil overleve et fald, men du ikke ønsker at tilføje for meget løs vægt eller helt miste på stil, så vil du finde masser af store hårde sager at vælge imellem. En standard kombination, der fungerer godt, er et lag af hårdt polycarbonat med et indre lag af noget blødere, ligesom silikone, til at absorbere stød. Kig efter den militære drop test certificering.

Slanke eller grundlæggende sager
Nogle gange føles det som en reel skam at dække den flotte design, eller måske har du bare ikke vil have noget for omfangsrigt i lommen. Hvis stil opvejer beskyttelse for dig, så kan du vælge en slank sag. Det vil beskytte mod ridser på de områder, det faktisk dækker, og det vil helt sikkert øge din telefons chancer for at overleve et fald, du kan bare ikke regne med det. Du kan også ikke være villige til at bruge store på en slank sag. Men de kan være godt, hvis du føler et grundlæggende niveau af beskyttelse er nok.

Disse sager vil være i ét stykke, og de er typisk lavet af TPU, som er holdbart og let formbart, så det er let at montere, og det giver nogle chok beskyttelse. Hårde, slanke tilfælde kan være svært at passe, og de vil ikke give meget beskyttelse fra drop skader. Du kan finde det største udvalg af stilarter og farver i denne kategori, men sørg for at tjekke de udskæringerne og husk, at en manglende beskyttelse i hjørnerne eller en læbe på forsiden betyder svag beskyttelse mod fald.

Vores foretrukne slanke tilfælde: Vi anbefaler Case Mate, Incipio, Spigen, Griffin, og Cruzerlite. Du skal forvente at betale omkring $ 5 til $ 20.
Folio sager

Flip-open folio eller tegnebog tilfælde kan være elegant og lomme venlige. De er et rigtig godt valg, hvis du ønsker at slynge din telefon i en taske, fordi de tilbyder grundlæggende all round beskyttelse. Når det kommer til at droppe beskyttelse, de er meget varierende, nogle har en shell typen tilfælde indeni, andre tilbyder stort set ingen dækning på siderne eller hjørnerne.

Hvis du er villig til at betale en præmie, så er der noget reelt alternativ til ægte læder. Langt størstedelen af ​​folio covers er lavet af PU (polyurethan); nogle gange er det spundet som "vegan læder". PU er god, men det kan lugt stærk, især i starten, og det er tilbøjelig til at revne med tiden.

yderligere