Login
Register
startmenuen

Så hvad gør en stor laminatgulv?

Som med mange gulvprodukter, du får hvad du betaler for! Mens laminat er en billigere løsning end reel hårdttræ planker eller sten fliser, ikke begå den fejl at vælge den billigste af de billige, som du kan få skuffende resultater, herunder foldning, hævelse og huller optræder mellem kanterne. Gode ​​mellemklasse laminatgulve tendens til at blive prissat omkring $ 3 per kvadratfod.

Hvis du er bekymret for hårdhed og lydabsorption, så sørg for at gå til et laminat, der er mindst 12mm tyk (0,47 inches) - ikke inklusiv underlag. Tykkere laminater også tendens til at have en bedre fornemmelse for dem i form af autenticitet, fordi flyene i 3D fotografiske lag kan være dybere og mere detaljeret og dermed mere realistisk.

En anden hurtig kontrol for kvalitet af laminatet er at se, hvad den fugt svulme sats er: det bør ikke være mere end 18%, og ideelt bør du kigge efter mærker, der har en dønninger på 13% eller lavere.

Og for at skabe bedre ægthed, hjælper det at vælge et laminat, som har et stort mønster gentagelse: et laminat, som har en 1 i 10 af mønsteret vil betyde, at der vil være færre planker i din batch, der er nøjagtig det samme, hvilket gør det lettere at skabe et mere varieret og naturligt look til dit gulv, som du lægge den.

Men langt, at de mest nyttige ting ser ud til er certificering fra det nordamerikanske laminatgulv Association (eller NALFA for korte). NALFA anvende en streng sæt kriterier til laminater, som de certificerer: laminater skal passere 10 kvalitetskontrol tests, der udføres i et uafhængigt laboratorium for at kontrollere for mange aspekter, herunder slid, vand, lys og pletter modstand, statisk belastning, dimensionelle tolerance, overflade-binding og tykkelse swell. Den NAFLA hjemmeside har et væld af oplysninger og inkluderer en up-to-date liste over de bedste mærker og producenter, som de har certificeret, se det her.

yderligere