Login
Register
startmenuen

Madras Opkøb Guide - Hvad man skal overveje, når du vælger den rigtige madras

Enhver madras, der hjælper dig med at sove komfortabelt og vågne op følelse forfrisket, uden smerter og stivhed, er den bedste madras til dig. Desværre er der ingen enkelt madras, der virker for alle mennesker, så at finde dit perfekte madras kan være en udfordring. Alles organer tilpasse sig madrasser anderledes, og alle har en præference til fasthed. Her er en nem guide til at forklare de forskellige muligheder, du har at vælge imellem.

Madras Størrelse: Hvilken størrelse er passende for mit værelse og situation?

Lad os starte med den simple løsning først: størrelse. Picking størrelsen af ​​madrassen bør være den første ting du gør. Tag hensyn til størrelsen af ​​den sovende samt størrelsen af ​​rummet denne madras vil være i.

Twin (38 "x 75")
Denne madras er bedst for en voksen eller barn. Den dobbelte nemt kan passe ind i små rum, såsom et barns værelse, kollegieværelse eller gæsteværelse. Der er visse sengerammer som daybeds, der typisk bruger to madrasser.

Twin XL (38 "x 80")
Svarende til en tvilling, men byder på lidt mere længde. Dette er et bedre valg for en højere person på udkig efter en komfortabel madras, der også passer til en mindre plads. Disse er også almindeligt forekommende i sovesale.

Fuld (54 "x 74)
Kan sove en eller to, men er den mindste mulighed for at gøre det. Dette er et skridt op i bredde fra de to, men er stadig en god mulighed for mindre rum.

Queen (60 "x 80")
Denne størrelse vil sove to personer komfortabelt. En dronning madras tilbyder mere vrikke plads end en fuld og er det mest populære valg af madras størrelser. Denne madras passer fint i større værelser. En dronning madras fås også med split box fjedre, hvilket gør det lettere at manøvrere gennem smalle trappeopgange, elevatorer eller dørkarme.

King (76 "x 80")
Vil du have mere plads? En konge madras er 16 "bredere end dronningen, der tilbyder en komfortabel mængde plads til to personer til at bevæge sig rundt uden at forstyrre den anden. Denne madras er almindeligt anvendt i master soveværelser og leveres også med en split boks foråret, hvilket gør det lettere at håndtere, når de flytter.

California King (72 "x 84")
Den californiske Kongen er 4 "smallere end kongen, men det er 4" længere i længden, hvilket gør dette til en bedre løsning for højere individer. Dette er en rummelig to personer sovekabine, der er almindeligt anvendt i master soveværelser. California konge kommer også med en split boks foråret for nem bevægelse.

yderligere