Login
Register
startmenuen

Hvad er de faktorer, der påvirker farve valg i tøj?

1. Sæson og tid.
Season har en stor effekt på farven på kjolen. Om sommeren, lys og kølige farver og om vinteren, er mørke og varme farver foretrækkes. Cool farver som grøn, blå, pink, hvid, lys lilla giver en følelse af kølighed, mens varme farver som rød, orange og gul, at af varme.

Ligeledes gør mørke og lyse farver ikke appellerer i dagtimerne, mens natten disse farver føje til skønheden i bæreren. Meget varme, lyse blanke farver, der anvendes i sommeren eller i løbet af dagen gøre bæreren og beskueren ubehageligt.

2. Størrelse og form af kroppen.
Farver påvirker størrelse og form let. Varme farver spiller en vigtig rolle i at øge størrelsen og kølige farver i at reducere størrelsen. Fede mennesker med uforholdsmæssig organ bør ikke bære varme farver, da disse farver øge kroppens størrelse og øge kroppens linje. På den anden side bør en slank person, bruger mørke og lyse farver for at give et sundt udseende.

3. Personlighed.
Farve på kjolen afspejler personlighed bæreren. Farve er et indeks af individets interesse. Valg af farver bør sigte på at forbedre personlighed bæreren. Nogle mennesker kan lide prangende og lyse farver, mens andre kedelige og sober. Farver udtrykker varierede stemninger. Varme farver som gul og rød er indikation af munterhed og entusiasme og også stimulerende. Disse farver går godt med udadvendte.

4. Farve af hud, hår og øjne.
Farve af huden er meget vigtigt i valget af farven på påklædning. Mørke farver se bedre ud på hvidlig teint, kølige og sober farver på fair teint. For eksempel, blå, pink, lys lilla jakkesæt mere til personer med lys teint gule og brune farver passer mere til blondiner (folk med brune øjne og hår).

5. Anledning.
Farven på kjolen skal være passende til lejligheden. Mørke og lyse farver skal bæres i fester, ægteskaber og festivaler mv at have munterhed som pr lejlighed.

Ved alvorlige tilfælde, bør man bære sådanne farver, der giver et udseende af alvor. Ved særlige lejligheder, og i visse erhverv, er nogle bestemt farve bruges, for eksempel, er sort eller hvid farve bruges i sorg.

Læger, sygeplejersker, advokater, postbude mv har en karakteristisk ensartet. Anvendelse af prangende farver er ikke ønskeligt i skoler, gymnasier og kontorer. Formelle sociale sammenkomster kræver en anvendelse af lys, kedelige og mellemstore farver i dressing.

6. Fashion.
Colours of kjole holde på skiftende med ændringen i mode. En særlig farve på mode bør kun bæres, hvis det passer personlighed, farve og figur. Alle farver passer kun få mennesker. Intensitet og værdien af ​​farven på mode kan ændres i henhold til egnetheden af ​​bæreren. Mode skal ikke efterlignes blindt.

yderligere