Login
Register
startmenuen

10 måder personlighed påvirker tøj valg

Jeg har arbejdet som et billede konsulent (personlig stylist) i over et årti nu, og jeg realiseret i min træning, at personlighed ville være en vigtig faktor i dressing, men sandsynligvis ikke det fulde omfang, hvor vigtigt det er, når de vælger tøj til at smigre en klient (eller til dig selv).

Ligesom mange af jer, da jeg overvejede at lære mere om mig selv (og derefter lære om hver krop, når jeg gjorde min personlige stylist uddannelse) Jeg troede, at det drejede sig om min krop og farve og havde ingen forståelse for, hvor meget personlighed påvirker hvad du slid , hvad du føler dig godt i, og hvad der giver dig selvtillid. Den holder af Trinny og Susannah (forfattere The Body Shape Bible: Glem dit Størrelse Oplev Your Shape Transform Yourself) havde ført mig til at tro, det var alt om kropsform, den være alfa og omega for smiger ligning. Hvor meget forkert var jeg. Hvad jeg har opdaget og er blevet hamret hjem til mig igen og igen af ​​hver klient (og mine egne erfaringer), er, at personligheden er nummer et nøglen til at finde tøj, der gør du ser og føler sig godt. Krop form er blot en lille del af hele puslespillet, men ikke nær så vigtigt som personlighed.

Personlighed er nøglen, når du vælger:

    Print og mønster (eller ingen)
    Stoffer
    Sko stilarter og komfort niveauer
    Tilbehør - smykker, briller, håndtaske, bælter mv
    Frisurer
    Makeup
    Undertøj (kan du tro det!)
    Detalje på tøj
    Farver og hvordan du bruger dem
    Omfanget af detaljer og tilbehør

Sikker på din kropsform vil fortælle dig, hvor du skal sætte detaljer (alt efter hvilken slags du vælger, baseret på dine personalilty), og hvor man skal kigge efter vertikale eller horisontale detaljer i tøjet. Men det er alt det fortæller dig. Det betyder ikke fortælle dig:

Hvis du skal bære striber, checks, blomster, abstrakte prints eller dyreprint (valget kommer ned til din personlighed).

Hvis du skal bære strik eller fiberdug stof fremstillet af naturlige fibre eller syntetiske (det er personligheden).

Hvis du ville føle bedst i en dagdriver eller et par knæ høje støvler (ummm, personlighed igen).

De stilarter af smykker du vælger - diamanter eller poleret turkis?

Hvor meget tid du er villig til at bruge på din grooming, hår, makeup, negle, og hvis du skulle blive sportslige rød læbestift eller en subtil lip gloss, cos, at alle kommer ned til din, du gættede det, personlighed.

Hvilken slags undertøj vælger du? Lacy? Mikrofiber? Bomuld? Mønstret? Almindeligt? Jeg kan fortælle noget om din personlighed fra undertøj, du vælger!

Hvad med at tøjet detalje? Kan du lide en lille fløjl bånd detalje ved udskæringen af ​​din tee? Måske du kan lide udsmykning, som funkler? Eller er du fan af polo stil tee?

Du har måske en farvepalet og ved alt om, hvad din ideelle kontrast niveauer er, men du elsker at bryde alle dine regler. Eller du kan bare bære flere pastel dele af din palet, eller måske er det de dygtigste, dristigste midten toner, rock din verden. Neutrale mere din kop te? Nå jo alle disse beslutninger kommer lige tilbage til din personlighed.

Gennemsnitlig slags størrelse, men elsker en stor fed mønster eller krave? Også, min ven, er personlighed baseret på. Måske du foretrækker virkelig delikat smykker? Måske en diamant kan aldrig blive stor nok, og du er glad for at bære en sten på størrelse med Australien - alle ned til personlighed.

Som du kan se, så meget af, hvad du vælger er ikke baseret på kroppens form (eller endda mange af de fysiske elementer af dig), men ned til hvem du er på indersiden. Når vi klæder at fremhæve os selv på en autentisk måde, vi føler den mest komfortable og selvsikker. En del af grunden i Evolve din stil udfordring jeg skubbe folk til at prøve noget anderledes eller nyt er, at de kan opdage de gør eller ikke kan lide noget (det er lidt ligesom at forsøge nye fødevarer, behøver du ikke at lide alt, men du kan opdage en ny favorit). I sidste ende, når du analysere, hvad du gør og ikke kan lide, vil det komme ned til en følelse så ofte. Hvordan du føler i disse tøj og tilbehør, ikke bare, går dette smigre min krop. Dette er din personlighed taler til dig. Nogensinde havde denne erfaring i butik, hvor du prøve noget på og tænke "Det er bare ikke mig"? Nå det er din personlighed taler. Spørgsmålet er, ved du hvad der er "mig"? Lære alt om, hvad du gør, og ikke elsker, og bredden af ​​personlighed stil kan virkelig hjælpe dig, når du vælger tøj, så du ikke ender med ting vantrives i din garderobe ubrugte. Det er den mest almindelige årsag (bortset fit) for hvorfor vi køber, men ikke bære tøj.

Hvad har du opdaget om, hvordan din personlighed påvirker stilarter tøj, du vælger? Hvad elsker du og had? Hvilke fejl har du lavet købe tøj, som du nu indser er nede på din personlighed?

yderligere