Login
Register
startmenuen

Hvordan til at bære en Sundress

Sundresses er en af ​​de mest komfortable og simpelthen bedårende stykker tøj du kan vælge i løbet af sommeren. De er lette, smukke og cool til hverdagsbrug. Stadig, du behøver at vide visse stil tips og tricks om sundresses at kunne matche dem korrekt med resten af ​​de stykker, du vælger for at få maksimal effektive og flot udseende. Det er, hvad vi kommer til at tale om lige nu, påpege de grundlæggende know-hows om, hvordan til at bære en sundress.

Før diskuterer de særlige kombinationer, du kan oprette med sundresses, er det vigtigt, at du kender de grundlæggende ting om plukke dem så godt.

Således skal du være sikker på det er varmt nok til en sundress udendørs.

Hvis det er, så er du nødt til at tænke over, hvad lejlighed du udklædning til. Hvis det ikke er noget stram og formel, kan du trygt gå til en sundress.

Fyldes op dit sind om længden, går til en midi / mini eller maxi afhængigt af, den ser ud i dine ben og din disposition.

Vælg den farve og det mønster, du kan lide. Vi vil tale om nogle generelle muligheder lidt senere, men stadig, hvis du allerede har en forvalgt skygge, det er fantastisk. Generelt kan du vælge alt fra simple til avancerede, være, at dyreprint, pailletter eller nogle dristige løsninger.

Tænk godt, når du vælger halsudskæringen. Dette er især vigtigt, når du vil blive garvet ved slutningen af ​​dagen efter at bære en sundress. Så hvis du vil undgå disse linjer, du må hellere vælge stropløs muligheder. Desuden, hvis du ønsker at slippe af med den bh og stadig ønsker en vis støtte, vælger halterneck-toppe er den perfekte løsning.

yderligere