Login
Register
startmenuen

Laminatgulv: Fordele & Ulemper af denne prisbillige gulvbelægning mulighed

Laminat gulve er en af ​​de mest populære valg af gulvmateriale i dag. Nogle af årsagerne til dette er teknologien bag fremstillingen af ​​Laminatgulve har forbedret gennem årene og kan se mere som ægte træ end ægte træ. Disse fremskridt har resulteret i et budget venlige gulvbelægning med en rig og varm udseende. Først, lad os tale om, hvad der komponerer laminat.

Der er 4 grundlæggende lag, makeup en typisk planke af laminatgulve.

1. slidlaget, er det øverste lag. Det er klart at lade Design Layer igennem. Dette giver laminatgulve sin fremragende holdbarhed, scratch modstand og UV-beskyttelse for at forhindre fading.

2. Design Layer er det, der giver Laminatgulv dens design, farve og karakter. Det ses gennem slidlaget og er en high-definition foto print.

3. Core Layer, dette er hjertet af laminat planke og er normalt lavet af halvhårde fiberplader (MDF). Forskellige tykkelser er tilgængelige, spænder fra ca. ¼ "til 5/8". En tykkere kerne vil være mere stabil.

4. bagsidelaget er selve bunden af ​​planken, svarende til det øverste lag. Det hjælper forsegle kernelaget mod fugt og tilføjer stabilitet.

5. Valgfrit "Pad Attached" Layer eliminerer behovet for at købe en underlag pad; men vil du stadig brug for en dampspærre, når du installerer et laminat gulv, hvor der er potentiale for fugt i hjemmet, såsom et betongulv ..

yderligere