Login
Register
startmenuen

Er Mineral Water godt for dig?

En masse mennesker er bekymret for, at frugt og grøntsager er mindre nærende end de plejede at være, fordi jorden er blevet tømt af mineraler. (For mere om dette, se min artikel Er Frugt og grøntsager får mindre Nærende?)

Hvorvidt dette er noget, vi virkelig har brug for at bekymre sig om, mineralvand lyder, som det, hvis kan være en god idé-lidt ligesom et vitamin supplement, som du kan drikke. Er der sundhedsmæssige fordele fra at drikke mineralvand? Er der nogen risiko?

Først bør du vide, at du sikkert allerede at få nogle mineraler i din almindelige drikkevand. De fleste vand fra hanen indeholder mineraler. For eksempel, hvis du drikker to liter vand om dagen, kan du være at få 10 til 15% af dit daglige behov calcium og op til en tredjedel af det ønskede magnesium lige fra det vand du drikker. (For mere om drikkevand, se Hvor meget vand skal jeg drikke?) Men mængden af ​​mineraler i vandet i forskellige regioner varierer meget.

Hvordan ved du, hvad der er i dit vand?
Som jeg talte om i min artikel om vandforurening, hvis du er på et offentligt vandsystem her i USA, bør du få en rapport hver sommer med oplysninger om din vandkvalitet, herunder mineralvand niveauer samt eventuelle forureninger, der er blevet fundet . Det er ofte følger med din vandregning. Hvis du er en lejer, har du sandsynligvis aldrig se disse rapporter. Men mange er lagt online på Miljøstyrelsens hjemmeside. (Besøg EPA hjemmeside for lokale vandkvalitet Information.) Tjek din vand kvalitetsrapport kan give dig en idé om, hvordan højt på mineraler din lokale vandforsyning er.

yderligere