Login
Register
startmenuen

Hvad madras er det rigtige for mig?

Memory skum madrasser
Memory skum madrasser er lavet af et materiale, der klæber til kroppen og bevarer sin form under søvn. En hukommelse skum madras kvalitet vil jævnt distribuere kropsvægt betydelig reduktion trykpunkter. Har god støtte og anbefales til folk med rygsmerter. De anbefales især til folk, der ikke bevæger sig meget under søvn.
På grund af de egenskaber, der gør dem tage kropsform, de bevarer varmen, så det ikke anbefales til folk, der ikke kan stå varmen under søvn. Hukommelse skumlag skal være mindst 5 cm til at tale om en kvalitet madras.

Advarsel: memory skum madrasser bruges kun på hukommelse skum seng!

Spring madrasser
Spring madrasser er langt de bedst sælgende madrasser. Deres indre består enten fortsætte fjedre (superortopedice, superortopedice lux) enten individuelt indpakket fjedre (forår lomme). Denne type madras har forskellige grader af fasthed afhængig af model fjedre eller tætheden polyurethanskum anvendes.
Springmadrasser normalt har to sider: vinter og sommer og har enten en aftræk knap eller et bælte luftrum. Jeg anbefaler at bruge begge sider for holdbarhed så længe som muligt.

latex madrasser
Latexen er en meget tæt, men fleksibel på samme tid, hvilket er grunden latex madrasser er kendt for holdbarhed.
Den latex kan være naturlige - fremstillet af gummi træet SAP - eller syntetisk. Den naturligt har anti-bakteriel og anti-allergifremkaldende og samtidig tillade en god ventilation af madrassen.
Syntetisk latex er et billigere alternativ til den naturlige og har en forventet levetid tæt på den.
Fordelene ved latex madrasser er primært komfort niveau - begge tilbyder en høj grad af komfort ved at reducere trykpunkter.
Advarsel: kun bruge latex madrasser på sengen latex!

yderligere