Login
Register
startmenuen

Sælg en ejendom

Dumneavoastara selvfølgelig alle jer er overbevist om, at huset har sin egen værdi og håber at drage fordel af en større mængde ved afslutningen af ​​en fast ejendom transaktion. Lad os ikke glemme, at stor betydning er den tilstand i denne situation, og vi må erkende alt det på en eller anden måde, vi er bundet af vores hus og erindringer. Derfor foreslår vi at se på dette spørgsmål realistisk og stadig forsøge at rådgive dig som at målrette.

Antages det, at du ønsker at få en betydelig mængde, som der er to aspekter, som betingelse for salg og ikke kan opfyldes samtidig både:

    Den periode, hvor du har til hensigt at sælge;
    Det beløb, du har til hensigt at få;

De fleste af køberne informeres og analyser intodeuna flere tilbud. Naturligvis, der vil vælge det mest fordelagtige tilbud du et udvalg af dem, der findes efter crireriile. Derfor skal du kende den nuværende markedssituation, at den gennemsnitlige salgspris opkrævet på ejendommen i området på det tidspunkt ønskede.

For de bedste resultater efter direkte dine næste skridt:

    Trin I: fortæl din fast ejendom vurdering eller eventuelt få en ideel mulighed for at udsætte offentligheden til det, du ser målsætning: pris og hurtig handel.
    Trin II: reklame. Dit tilbud skal offentliggøres, vil du være den mere gunstigt de flere kanaler Forbedre offentlig eksponering. Lejlighederne kan være tilstrækkeligt rubrikannoncer i pressen, men hvis dit hus har visse fordele, forbedre, særlige finish osv har fundet mest avancerede værktøjer der gør det muligt at fremhæve disse fordele, motiverende prisforlangende. Det samme gælder i tilfælde af lokaler, bygninger med typiske detaljer og tekniske, til den endelige køber stikkontakt sikre netop gennem de detaljer, øge sin interesse. Garanteret transaktion for succes, især i utraditionelle normale tilfælde anbefaler vi, at du søger hjælp fra professionelle virksomheder.
    Trin III: udvælgelse og forhandling af indkomne bud. Forhandling margin er en af ​​de mest anvendte fast ejendom markedsstrategier, rimelig og åben vise dig de valg, du kan vinde din køber side
    Trin IV: udarbejdelse af dokumenter til transkription af de respektive aktiver salg / køb.

For mere information eller i særlige tilfælde, kan du kontakte os, vi gerne tilbyde dig alle de nødvendige oplysninger gratis.
op
Dati leje en ejendom
1. Leje lejligheder ankommer bygninger og boliger:

Fra et teknisk synspunkt leje er den mest spontane spørgsmål, primært fordi en potentiel lejer ser især detaljer, problemet er akut og aktuelle.

Normalt lejer i denne situation er individuelle huse og bygninger har destination.

For at vende tilbage din ejendom vil være optimal i følgende rækkefølge, afhængig af den investering, du er villig til at gøre:

    A. Kort sigt - for denne bygning skal opfylde betingelserne og finish, permanent støttet af reklamer skulle være der i længere perioder uden klient. Bygningen leveres nøglefærdigt indrettet med alle nødvendige faciliteter, herunder elektronik. Normalt øver et system svarende til det hotel booking.
    B. Boliger luksus - øget komfort lejligheder, huse, villaer, færdig dagens standarder, som regel i gode boligområder. Bygningen leveres nøglefærdigt indrettet med alle nødvendige faciliteter, herunder elektronik og hjemmeelektronik.
    C. Boliger møbleret - og reduceret komfort I semi / færdig, møbleret og udstyret i minimale forhold (køleskab, komfur, eventuelt telefon).
    D. umøblerede boliger - lejligheder og reduceret komfort jeg umøbleret os / finish.

For flere detaljer se menu forholdet ejer / lejer ansvar og forpligtelser eller kontakt os.
2.Inchirierea bygninger til virksomheder:

Afhængigt af det område, hvor ejendommen er beliggende, skal anslå din optimale destination på virksomheden i det endelige lejer. Analyse menu ejendomsmarkedet i Cluj Napoca, kommer i besiddelse af nyttige konklusioner. Så hvis din ejendom er centralt beliggende og downtown, også har oplevet at åbne og fodgænger optimal kapitalisering vil blive opnået, hvis udvikling værker begynder at arbejde for vinduet og gade adgang (hvis gældende lovgivning og provision af urbanisme tilladelser) i at opnå en kommerciel plads. Hvis bygningen har ingen gade foran, gå videre på de mulige anvendelser. En fordel fritstående bygninger i områder gunstige for den optimale destination, tættere på kundernes behov.

yderligere