Login
Register
startmenuen

Sælgere af butikker kosttilskud

Venner spørger mig overbevise dig om at gå til gymnastik, hvad kosttilskud ville være egnet til deres uddannelse på gym til at have den ønskede vækst effekt og muskler fremskyndes. Nogle kast på fora og læse dage / uger om andres erfaringer og købe pulvere og "piller" uden at have nogen klar idé om, hvad effekter disse produkter har på sundheden og de fastsatte mål.

Andre spørger sælgere direkte fra forretninger kosttilskud (ah, hvad "sygdom" vi har fyrene), at komme til at købe kylling (i virkeligheden, spande med dextrose og maltodextrin pris på ikke ved, hvad protein pulver rarissima) kasser med alle mulige "fedt brændere" og så farlig

Hvis du virkelig ønsker at have en korrekt og sund tilgang, jeg tror, ​​at før nogen anstrengende træning i gymnastiksalen, kost og kosttilskud bør du overveje disse ting.
Hvad er dit helbred?

Jeg tænker på den nuværende, at i dag, ikke tre måneder fra nu, ikke 1 år, og ikke en, som du antager. Jeg henviser til din tilstand klinik, lægen og ikke fundet af forældre, kæreste, venner. Du er tilbøjelige til at værelse CLINIC? Ja? Flytning på.
Hvad siger dine medicinske tests?

Når du beslutter at ændre din livsstil skal have en pragmatisk beslutning baseret: blodprøver (her omfatter hormonel profil) styrer indre organer og diagnose medical.Mie Jeg kan lide tal, ting nøjagtige, jeg stoler på denne teknologi og lægevidenskaben, de specialister, der løbende lærer og underviser på det medicinske område. Hvis du er okay her, kan du gå endnu længere.
Hvad du har genetiske profil?

Det er den sidste og refererer til naturen, og hvordan du er fysisk begavet eller hvordan du kom "fabrik". Hvis du er en ectomorph, så kan du ikke have krav på at opbygge muskler nemt. Du skal være tålmodig, konsekvent, metodisk tilgang kalorieindhold mad (og mindre cardio, vil jeg sige, men det er et emne fremtiden). Tilsvarende, hvis du er en endomorph, du kan ikke forvente at tabe bare gør bicep krøller for biceps hurtigt (du skal inkludere noget i din rutine HIIT træning, spise lavt kalorieindhold, etc.). Mere om somatiske typer, og hvordan til at bestemme din egen profil her
Hvordan og hvor du fodrer?

yderligere