Login
Register
startmenuen

Nyttige tips: Sådan klæde sig efter din kropsform

Alle kan se godt, hvis han kan sætte på passende tøj. Bright Side online publikation har samlet en række tips forklarede, hvad slags tøj, du er nødt til at vælge efter din kropsform, som du ser fantastisk.

Apple-formet krop

Vælg tøj, der distraherer fra taljen. Kjoler og toppe V-hals og under brysterne begynder brede kjoler ophold (wrap) og formet det kan gøre underværker for dig. Vælg bluser der fuldstændigt dækker din mave og begynder at udvide under hofterne. Undgå jakker med dobbelt revers, bluser, der forbedrer bryster og tætsiddende tøj. Vælg bluser lagdelte frakker.

Brug ikke skinny jeans eller bukser, hvis du bare store buste. Bukser og jeans defekter er mest egnet til dig. Ikke sætte et bælte i taljen, men lige under brysterne. Det vil skabe tiltalende kurver og give indtryk af en mindre talje.

Pæreformet organ

Vælg tøj, der fremhæver dine skuldre til at afbalancere din kropsform. Til dette kan du bruge tørklæder og halstørklæder, og farverige halskæder. Brug mønstrede bluser og udskrivning. Gør det synes brede skuldre efter type bådudskæring, pufærmer og slag.

Brug ikke stramme bukser eller tre fjerdedele, mini nederdele eller tilspidset. Vælg i stedet skræddersy taljen bukser, men defekter og formede bluser A. Brug mørke farver for nederste del af kroppen og åbne og farvet top.

rektangulært legeme

Hvis du ikke har naturlige kurver, bruger det til tøj og tilbehør til at skabe dem. Iført en plads på den smalleste del af taljen for at fremhæve det. Vælg kjoler og kjoler med høj talje ophold (wrap).

Brug bluser slutter ved jumptatea hofter. Forøg dine hofter og buste linje med blusset eller plisserede bluser. Vælg tilbehør, der giver fylde til den øvre del.

Brug undertøj, der understøtter dine bryster og din veldefineret talje. Aşege taljen jakker, toppe, kjoler og nederdele, der skaber illusionen af ​​et timeglas form.

Timeglasformet legeme

Tag dine formularer ud. For dette er det vigtigt at vælge tøj, der trækker opmærksomhed til taljen. Undgå løsthængende tøj. Glem aldrig, at din smal talje vægt er den bedste måde at vise dine hofter og buste.

Iført stramt undertøj kvalitet. Hvis du buste større, sørg for at bruge den rigtige bh. Brug ikke kopper eller polstret bh'er uden fast struktur, der vil gøre din hals til at kigge ned.

Vælg toppe og V-hals kjoler, koniske nederdele og bluser, der understreger dine bryster.

yderligere