Login
Register
startmenuen

Fordele og særlige forhold i stræk lofter

Lærredet for hængelofter er fremstillet af plastmateriale. Den gør det muligt at skabe absolut jævne overflader og gøre strukturelt komplekse lofter: lofter med flere niveauer, hvælvinger mv Hvid mat eller satin lærred hjælper opnå effekten af en ideelt glat loft.

Det tager 3 til 5 timer til at installere en en-niveau loft og 2 til 3 dage til at installere en multilevel on (afhængigt af kompleksiteten af strukturen). Strækningen loft kræver ikke megen vedligeholdelse og har støv-frastødende egenskaber. Om nødvendigt kan loftet vaskes og renses. Rummet mellem stræk og de strukturelle lofter kan rumme alle former for tekniske løsninger, som vil forblive skjult. Hvis det er nødvendigt, kan varmeisolering og akustiske materialer også placeres der.

Stretch lofter er vandtætte. I tilfælde af oversvømmelser fra ovenfor kan en strækning loft indeholde op til 100 liter vand pr 1 m2. En master kan let lade sig akkumuleret vand ved at åbne den ene ende af loftet. Efter at vandet er fjernet den åbne ende af loftet er geninstalleret.

Et bredt udvalg af teksturer og et rigt udvalg af farver gør det let at vælge en passende strækning loft selv for folk med meget forskellig smag. Stretch lofter ikke ophobes fugt, som den, hvorfor de er perfekte til rum med bade, saunaer og puljer. Nem installation og fjernelse af strækningen loftet giver hurtig adgang til alt det udstyr skjult bag det. Re installation af strækningen loftet ikke påvirker dens kvalitet. Det er muligt at bygge lamper og andre nødvendige elementer i udspændte lofter. Afstanden mellem den og den strukturelle loft skal være mindst 3 cm.

yderligere