Login
Register
startmenuen

Vælge en engelsk sprogcenter

At finde et kursus

Om uddannelse UK, kan du finde tusindvis af kurser på akkrediterede engelsk sprogcentre over hele Storbritannien. Bare klik her for at begynde at gennemse! Brug filtrene til at vælge kurser, der passer dig.

Der er over 500 akkrediterede engelsksprogede centre i England, Wales, Skotland og Nordirland. Du kan vælge at studere enten:

På en privat, specialist engelsk sprogcenter
På en skole, gymnasium eller universitet, der tilbyder en bred vifte af andre fag også.
Uanset hvilken løsning du vælger, vil du finde specialiserede engelske lærere, klasser og faciliteter.

At vælge en velrenommeret engelsk sprogcenter

Når du vælger et kursus, den højeste prioritet er at sikre det engelske sprog centret er blevet kontrolleret og godkendt af den britiske regering og uddannelse organer.

Der er en række af akkreditering og kontrolorganer i Storbritannien. Disse organer sæt strenge standarder for kvaliteten af ​​undervisning, faciliteter og studerende pleje, og foretager regelmæssige kontrolbesøg for at sikre disse standarder opretholdes.

Du kan normalt få adgang rapporter for at se, hvordan hvert center har udført. Tag et kig på centerets hjemmeside, eller besøg den relevante akkreditering / inspektionsorgan hjemmeside nedenfor.

For enhver engelsk sprogkursus, anbefaler vi, at du vælger et center, der er:

Godkendt som en Tier 4 sponsor af UK Visum og indvandring; eller

Inspiceres af en af ​​følgende organer:

Quality Assurance Agency for Higher Education
Kontoret for Standards in Education (Ofsted)
Hendes Majestæts inspektorat for Uddannelse i Skotland
Estyn, Hendes Majestæts inspektorat for Uddannelse i Wales
Nordirlands Uddannelse Inspektoratet
Friskoler Inspectorate (ISI); eller
Akkrediteret af et af følgende organer:
Akkreditering UK, en British Council og English UK ordning, der tilbyder en akkreditering service for engelsksprogede skoler;
Akkrediteringsorgan for Language Services (ABLS), en akkreditering service for engelsksprogede skoler og leverandører;
Den britiske Akkrediteringsrådet (BAC), der byder på en mere generel akkreditering, der dækker en bred vifte af uddannelsesinstitutioner og deres kurser;
Akkrediteringsrådet service for International Colleges (ASIC), som tilbyder også en generel akkreditering, der dækker en bred vifte af uddannelsesinstitutioner og deres kurser.
På Education UK hjemmeside, de engelske sprogcentre, som vi liste er enten en del af British Council / English UK Akkreditering UK-ordningen, og / eller er licenseret som en Tier 4 sponsor af UK Visa og indvandring.

yderligere