Login
Register
startmenuen

Terapeutisk massage: afslapning og ny energi

Målet med terapeutisk massage er at normalisere kroppens funktioner, for at reducere stress og spændinger, og funktion af nerver og blodforsyning til forbedring i hele kroppen.

Massage aktiverer immunsystemet og forøger modstandsdygtighed over for sygdomme. Det kan lindre smerte og støtter lymfe stream fra hvilke toksiner udledes fra kroppen.

Terapeutisk massage er rettet mod personen som en helhed, så ikke kun på de individuelle symptomer. Det stimulerer selvhelende evne til kroppen.

Derudover massage har en afslappende virkning på kroppen og sindet. Massage letter og afslapper musklerne, giver en følelse af velvære og ny energi.

klassisk massage

I historien om massage er altid beskrevet de samme massage teknikker: effleureren, pétriseren, friktion massage, vibration og tapoteren. Deraf massage form, hvorved disse fem håndtag, der skal anvendes, kaldes klassisk massage.

Den aktuelle version giver mulighed for bedre omsætning, bedre stofskifte og god muskelfunktion. Klassisk massage derfor hovedsageligt til spændinger, stress, træthed, ømme muskler og dårligt blodomløb. I denne form for massage, der lægges vægt på afslapning, fjernelse af affald, fjernelse af blokeringer og stimulering af blodcirkulationen. Ved massage er stramme, stive muskler smidig og øger fleksibiliteten.

Behandlinger kan gives på dele af kroppen, eller, afhængigt af behovet eller klagen, hele kroppen. Men selv om der ikke er problemer er en afslappende kropsmassage eller en hals, skulder og ryg massage en velsignelse for krop og sind.

yderligere