Login
Register
startmenuen

Hvordan vælger Room Stole

Af: Kenneth WingardDining værelse stole er måske en af ​​de mest frustrerende ting for mig at købe. Når købt nye, de er dyre individuelt og vil køre op en konges løsesum, hvis du køber et komplet sæt til den næste store familie middag.

Når du har alle de stole, hvad gør du med dem? De koster så meget du vil hurtigt indvarsle alle, der stopper købe ind i spisestuen for at få en plads. Heldigvis med nutidens stil trends, har du flere muligheder end nogensinde for spisestue siddepladser, og de behøver ikke at omfatte købe 12 antikke spisestuestole.

Før vi går ind i de muligheder, lad os oprette nogle retningslinjer:

    Dine stole behøver ikke at matche dit bord. Faktisk er i dag er det mere moderne at have stole, der supplerer, men ikke passer til dit bord. Medmindre du har arvet Abraham Lincolns spisestuestole, træffe beslutning om spisebordet først og finde de stole, der arbejder med det.
    Bestem, hvor mange mennesker, du har brug for at sæde på en regelmæssig basis, og hvor mange mennesker dit bord rent faktisk vil holde. Vær opmærksom på, hvor benene på dit bord er placeret, og hvor mange stole vil passe rundt om bordet, hvis du tillader 24 inches for hver stol.
    Er du nødt til at få nok siddepladser til max ud af din tabel eller er du får nok til dine daglige måltider og vil bruge andre stol muligheder for store begivenheder? Vil du holde alle stole omkring bordet eller vil lænestole bor mod væggen, eller vil de ekstra side stole dobbelt så stole på kontoret?
    De fleste tabeller er en standard højde, der vil arbejde med standard spisestuestole, så det er en ting, du behøver ikke at bekymre sig om. Men gør måle frihøjde på dit bord - afstanden fra gulvet til bunden af ​​forpladsen (den lodrette skinne, der kører under bordpladen) - at sikre, at stole, især arm stole, passer hele vejen under dit bord. Du ønsker mindst 7 inches mellem toppen af ​​sædet og bunden af ​​forpladsen til dine gæsters ben og 10 inches, hvis du ønsker sagde gæster at være i stand til at krydse deres ben.

Tip: Hvis du har en af ​​de højere tabeller, der er kendt som tæller eller bar højde (hvilket betyder, at det er den samme højde som køkkenbordet), er dine valg vil være stærkt begrænset.

yderligere