Login
Register
startmenuen

Hvilken type madras er det rigtige valg?

Med teknologi forbedrer hvert år og madras fabrikanter nye innovative måder at hjælpe dig korrekt, på den mest behagelige måde, med en blanding af de forskellige metoder og materialer, som vil hjælpe dig til at opnå den bedste kvalitet af søvn mellem de forskellige muligheder for udvælgelsen er altid mere forvirrende end nogensinde!

Vi hjælper med at identificere de forskellige typer af madrasser til rådighed, for at forenkle og præcisere de grunde, som de forskellige, såvel som du hjælpe, hvilke funktioner der er vigtigst at identificere.

Der er to grundlæggende typer af madrasser til rådighed i Storbritannien, Sprung og skum. Men når det er sagt, er der, undergrupper inden for disse typer, de store variationer og hybrider, som er en kombination af teknologier. Bare rolig, alt vil være klar!

Startende med den traditionelle forstand option er der to hovedtyper af fjedermadras;

Den første er åben spole (sprunget som Continuous Coil, Coil Miracoil eller kendte - der er små forskelle mellem dem, men disse er ikke værd fremhævet i denne fase). Disse er alle effektivt producerer masse-fjedersystem, som er forbundet med hinanden, langs længden og bredden af ​​madrassen - ofte findes i Silent Night, Sealy, AIRSPRUNG madrasser osv ..

På grund af fremstillingsprocessen, disse er i stand fremstilles i store mængder med lave omkostninger og den type fjedersystem repræsenterer i madrasser begyndelsen fundet til medium ende af markedet. Disse er en stor billig madras kunst for børn og for voksne på kort sigt.

yderligere